Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még egy köhögés, és elmegy a...

Még egy köhögés, és elmegy a vizem. Mi a búbánatot tudok tenni, ha a háziorvos is tanácstalan?

Figyelt kérdés
A hétvégén egyik pillanatról a másikra fulladásig köhögtem, száraz, fájó köhögés. Nem vagyok megfázva, nem fáj semmi, nincs közérzet változás(na jó inkább a t*köm kivan), nem gyulladt be a torkom. Ezt a házidoki is leellenőrizte, DE a köhögés előtt teljesen tanácstalanul állt, 35/36hetes terhes vagyok, szerinte most már nagyon sok mindent lehet szedni, de ő nem tudja mitől köhöghetek, írt fel egy köptetőt, talán segít felkiáltással, meg szopogassak cukorkát. Ha nem javulnék, akkor mutassam meg magam a nőgyógyászomnak, ő majd tudni fogja mit kell velem csinálni, na meg a köhögésemmel. De jöv hét szerdáig én megszülök ha továbbra is köhögök, mert egy annyira erősen köhögök, hogy be be görcsöl a pocakom utána. Valaki nem volt hasonló cipőben? Hogyan kúrálta magát?
2009. máj. 26. 10:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm.
2009. máj. 26. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!