Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Abortusz? Érvek mellette és...

Abortusz? Érvek mellette és ellene? Ki volt már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Kisbabát várok, a párom sok adóssággal és csekkekkel magamra hagyott és sok más miatt is - amit hosszú lenne leírni - nagyon kilátástalan a helyzet. Mindenki azt mondja, hogy gondoljak a már meglévő gyermekemre és magamra és ne tartsam meg a babát ilyen körülmények között. Igazuk van, jót akarnak nekem. De a szívem mást mond. Mit tegyek? Mi a jó döntés? 29 vagyok, most 11 hetes vagyok. Kérem, hogy olyanok válaszoljanak, akik voltak hasonló helyzetbe, vagy a környezetükben volt hasonló helyzet. Mert egy olyan, akinek fogalma sincs a dolgokról könnyen mondhat bármit! Köszönöm!
2009. máj. 26. 08:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nagyon sok boldogságot és nagyon boldog babavárást kívánok! És azt is kívánom, hogy anyagilag kicsit helyrerázódj! Nekem a nagymamám mindig azt szokta mondani, hogy "Ahova Isten báránykát ad, oda legelőt is küld." a 4 gyerekes anyuka
2009. máj. 26. 15:56
 22/25 anonim ***** válasza:
Akkor gratulálok a kisbabádhoz! Nem fogod megbánni,ebben biztos vagyok!!! Sok sikert,erőt és kitartást kívánunk Neked mindketten! Én,meg a pocaklakó Csabibaba
2009. máj. 27. 08:07
 23/25 anonim ***** válasza:
megtartottad a babat?
2010. máj. 10. 10:14
 24/25 A kérdező kommentje:
IGEN, hál istennek. Most már 5 hónapos, és a gondjaim is megoldódtak. Most nagyon boldog vagyok! És imádom a kisbabám!
2010. máj. 13. 14:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Szia!első oldalon a 7 .vagyok!Szívből gratulálok a jó döntéshez!Jó egészséget és sok boldogságot nektek!Szerintem nagyon jól döntöttél(tünk)az én pici fiam most lesz 1 éves és hihetetlenül nagy boldogságot adnak a gyermekeim!!!
2010. máj. 14. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!