Abortusz? Érvek mellette és ellene? Ki volt már ilyen helyzetben?
21évesen 2006-ban volt egy abortuszom nagyon nagy problémák miatt, sajnos nem jókedvemből kellett megszakíttatnom azt a terhességet. Mai napig nagyon fáj és sokat gondolok rá. Akkor megfogadtam, hogy soha többet nem megyek abortuszra!!
Később találtam új párt, akivel terveztük a mostani terhességemet, ez volt ősszel, de szétmentünk, nagyon szemét lett velem a tervezgetés ellenére. Azóta is egyedül vagyok és nem támogat szinte semmivel, én vettem mindent a babának, ő csak a babakocsiba adott bele pénzt. A lényeg, hogy mikor szétmentünk, egy világ dőlt bennem össze, hisz terveztük ezt a terhesség mégis ilyen mocskos lett velem! Már 12-13hetes voltam mikor arra gondoltam, hogy vagy öngyilkos leszek, vagy elmegyek abortuszra, vagy mindkettő. Nem bírtam elfogadni a helyzetet hogy egyedül csináljak végig egy terhességet, nem bírtam megemészteni hogy lehet valaki ilyen mocskos és hogy kerültem tervezett terhességgel ilyen szituációba. De mivel már volt abortuszom és volt 4D-s felvételem a 12.hétről a babáról és láttam hogy megvan keze, lába, hogy kalimpált, milyen kis formás feje volt, meg hogy boxolt a pocakban pedig még akkor nem is lehetett érezni, letettem az abortuszról. Arra gondoltam hogy nem a gyerekemet kell bünteti azért mert az apja egy nagy mocsok.
Nem tudom ez mennyit segít a döntésben, nem akarlak befolyásolni!
Nekem már csak 5 hét van hátra a szülésig és valószínűleg tök egyedül fogok szülni (külföldön) mint valami kutya. De hát ez van, ezt kell szeretni, ilyen sorsot szánt nekem az élet. Majd valahogy megszülöm a babát aztán eléldegélünk.
ez az oldal csak megkonnyit egy kicsit a jo es szep valaszok.de a dontes a te kezedben van ezt nem dontheti el senki sem helyetted mint ahogy majd nem nevelheti fel mas helyetted ha megtartod ,de ha elvetetted nem dolgozza fel mas a banatot sem!29 eves vagy ha van mar gyerekedaz az jo, de ha nincs merd fel az anyagi helyzeted!Amugy az abortusz sem tul olcso!
Jo es okos dontest kivanok!
Én 19 évesen lettem terhes, úgy, hogy az akkori barátommal kb 2 hónapot jártunk együtt, és amikor megtudtam, már szakítottunk. Én elmentem abortuszra. A gyerek apja azóta se tudja, hogy baba lett volna. Akkor azt hittem, hogy vége az életemnek. Mikor felébredtem az altatásból, úgy sírtam, hogy nem tudtam abbahagyni. A szobában mindenki hozzám jött oda, és vigasztaltak volna, de hiába. Soha többé nem akartam férfit az éltembe! Nem sok idő, mindössze 2 hét múlva megismerkedtem a mostani párommal. Idővel elmondtam neki mindent, megértett. Most ki van tűzve az esküvőnk, és ma vagyok 9 hetes terhes. Boldogok vagyunk.
De te 29 évesen nem dobhatod el a babát, mi van, ha késő lesz, amikor majd akarsz másikat? Amit leírtál, abból az jön le, hogy akarod. Ne is dönts másképpen, mert meg fogod bánni.
Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok. Vannak érdekes és tanulságos történetek is.
Megtartom a babát és persze nagyon szeretem és remélem majd lesz erőm, hogy kimásszak ebből az egész mókuskerékből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!