Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez 9hetes pocakos...

Mi lehet ez 9hetes pocakos vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap este 9 körül éreztem hogy nyom a hasam és fáj a derekam és vele együtt valami folyik belőlem ilyen barnás rózsaszínes ami este is és még éjjel is jött. Vettem be magneB6-ot a hasam már nagyon ritkán nyom de a derekam eszméletlenül fáj.
2012. jan. 12. 07:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
09:08 as vagyok. Én is Magne b6 Extrát szedtem. ha nem volt elég a napi 3 akkor vehetsz be többet is!!!
2012. jan. 12. 13:36
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
nem értem mi ez a magne B6 őrület... arra akkor van szükség, ha a méhfal már annyira húzódik, hogy fájdalmat és keményedést okoz. 9 hetes még nem magne b6 kellene hanem HORMONOK!
2012. jan. 12. 13:48
 23/23 anonim ***** válasza:
Attól, hogy csak 9hetes, ugyan úgy nő a méhe ahogy a baba fejlődik és a mgb6 nagyon jótékony hatással van az idegrendszerre, tehát ha stresszes akkor igenis szedje!!! Amúgy nekem is fura, hogy nem kaptál utrogestant, vagy hasonló "babamegtartó" gyógyszert főleg, hogy már 9hetes vagy. Az első terhességemnél én sem kaptam, sajnos vetélés lett a vége, de az nagyon korai terhesség volt olyan 6hét körüli:( Jó egészséget nektek!
2012. jan. 12. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!