Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pocakos kismamák! Gond nélkül...

Pocakos kismamák! Gond nélkül borotváljátok még a lábatokat?

Figyelt kérdés
Mert én nagyon nehezen,kínlódva! A párom nem borotválja le nekem! kértem,hogy veszek gyantát,gyantázz le,arra sem vevő. Tanácsok? (37hkm)
2011. aug. 26. 13:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért, mit mond a párod, miért nem segít?
2011. aug. 26. 13:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha felteszem a lábaim oldalra a kád szélére úgy könnyen megy. Bár én simán hajolgatok is még. Viszont odalent már hónapok óta tükörből borotválkozok.

35h km

2011. aug. 26. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

esetleg kozmetikus?:)))

33 hetes koromig gyantáztam a párom segített mert hatalmas volt már akkor is a hasam

utána meg borotváltam mert féltem hogy gyantázásnál beindul a szülés:D

a borotvánál is segített a párom

meg júl 29-30 ra voltam kiírva és 29-én még lent is segített leborotválni:))

úgyhogy nagyon szeret a párom!!!

most van egy 3 hetes kislányunk

25N párom 24F

2011. aug. 26. 13:59
 4/9 A kérdező kommentje:

Sajnos a kozmetikus nem az én tárcámnak való.

Egyszerűen csak annyit mond a párom,hogy nem,mert nem akarja. -hát,ezzel a mondatával kisegít,de tényleg! :-(

Pedig szeret a párom,tudom,de ezt nem akarja...pedig ha tudná,milyen boldoggá tenne vele!

2011. aug. 26. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:

esetleg nincs egy barátnőd aki legyantázná a lábad???

vagy anyukád ???

2011. aug. 26. 14:07
 6/9 anonim ***** válasza:
hát érdekes pózban, de muszáj, mert nem bírom magamon elviselni a szőrt. mondjuk nem vagyok nagyon szőrös típus, de így is komoly megpróbáltatás, az intim részről meg ne is beszéljünk. oda már komoly felszerelésem van, 2 féle tükör, speciális póz, és hajrá. már anno a fiammal kitapasztaltam, hogy hogy a legkényelmesebb, így kicsit előnyben vagyok.
2011. aug. 26. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nem borotválom a lábszőröm, csak mikor alkalom van (férjem mondta, hogy csak miatta ne tegyem,őt nem zavarja, és engem sem), de a lábkörömnyírást fotózni kéne, és 10 év múlva azon röhögnék unalmas estéimen... Szülés előtt lesz egy fazonigazítás, azt a férjem önként felajánlotta,(nem is kértem) hogy elvégzi. 30 hetes kismama.
2011. aug. 26. 14:09
 8/9 A kérdező kommentje:

Ha közel laknánk sem menne bele anyám - Nővérem aki megtenné nagyon szívesen,még jót is nevetnénk,de ő sem itt lakik,elég messze vagyunk egymástól. barátnőm itt nincs- az egyetlennel akivel évekig voltunk barátnők,megszakadt a kapcsolatom...

Köszönöm az eddig érkezett válaszokat!

A 3hetes baba anyukájának JÓ babázást!!

A babásoknak boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

2011. aug. 26. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon nehezen ment, de szerencsére megoldottam valahogy.... a férjem megcsinálta volna, sőt felajánlotta, hogy még leborotválná "ott" is ha kérem, de azt is sikerült egy tükörrel megoldanom.... :D Ötletem nincs én is csak össze vissza forgolódtam, hogy megtaláljam a megfelelő pózt hozzá.
2011. aug. 26. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!