Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csajok! Ti hány naponta...

Csajok! Ti hány naponta borotváljátok a lábatokat?

Figyelt kérdés
Képzeljétek,én minden este borotvélom a lábamat,de 1,5 nap múlva újranő. A nővérem borotvéját elloptam és azzal borotváltam le a lábamat.Szerintetek túl korán kezdtem el borotválni?13˛ éves csaj
2010. júl. 5. 09:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem kezdted korán,azért ilyenkorban már szeretnek a lányok jól kinézni,meg hát strandon szőrös lábbal...érdekes lenne megjelenni:)

Viszont a borotva nem biztos,hogy jó megoldás.

Én több mint 2évig borotváltam,néha krémmel szedtem le a szőrt.Ennek eredményeként a közepes barna,vékony szőrszálakból fekete,erős szőr lett helyette.Ezért tavasszal elkezdtem epilálni és már látszik,hogy ritkul.

Bár az epilátor,gyanta fájdalmas én ezt ajánlom,mert tovább tart és ritkítja a szőrt.

Végső esetben a krém is jó lehet.Nekem a krém tovább tartott,mint a borotva.Krémmel elég volt hetente 1x leszedni a szőrt,míg borotvával legalább 2naponta kellett.

15/L

2010. júl. 5. 09:32
 2/11 anonim ***** válasza:
24%
hát nem tettél jót h leborotváltad mert igy már rosszabb lesz a gyanta meg epilátor.elösödni fog a szöröd és fájdalmasabb lesz, mintha most a kis pihe, puha szöröket kitépegetted vna vmelyik módszerrrel. ok h szörteleniteni kell de nem jó módszert választottál
2010. júl. 5. 09:35
 3/11 anonim ***** válasza:
amugy meg a kérdésedre válaszolva borotválni kb minden nap kell. még annak is 1.5- 2 naponta akinek lassan nö a szöre.
2010. júl. 5. 09:41
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
naponta borotválom, 2 éve kezdtem el. akkor voltam 12. szóval nem kezded korán!;)
2010. júl. 5. 12:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Télen hetente, nyáron 2-3 naponta. Nekem ez is elég, nagyon lassan nő a szőröm. 12-13 éves korom körül kezdtem.

16L

2010. júl. 5. 12:59
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi
2010. júl. 6. 14:15
 7/11 anonim ***** válasza:
én minden nap szoktam, mert borostás és szúr xd
2010. júl. 7. 13:04
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
800 naponta. Pont ma borotváltam, itt van róla egy kép (a leborotvált részről) [link]
2010. júl. 7. 14:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem kezdted korán, viszont tényleg nrem a legjobb módszert választottad.

Epilátor és gyanta 3-4 hetes simaság!

2010. júl. 7. 19:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem kezdted korán, én 12évesen kezdtem. :)

Amúgy egyéni, hogy kinek hogy nő ki a szőre :D Nekem pl 2-3 napig is sima vagyis semmi sem látszik rajta :D Jó, én epiláltam télen hogy jobban kopjon a szőr, csak nyáron nem mert csúnya heges lesz a lábam tőle :D

De ez normális, és teljesen egyéni dolog.

2010. júl. 8. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!