Csajok! Ti hány naponta borotváljátok a lábatokat?
Nem kezdted korán,azért ilyenkorban már szeretnek a lányok jól kinézni,meg hát strandon szőrös lábbal...érdekes lenne megjelenni:)
Viszont a borotva nem biztos,hogy jó megoldás.
Én több mint 2évig borotváltam,néha krémmel szedtem le a szőrt.Ennek eredményeként a közepes barna,vékony szőrszálakból fekete,erős szőr lett helyette.Ezért tavasszal elkezdtem epilálni és már látszik,hogy ritkul.
Bár az epilátor,gyanta fájdalmas én ezt ajánlom,mert tovább tart és ritkítja a szőrt.
Végső esetben a krém is jó lehet.Nekem a krém tovább tartott,mint a borotva.Krémmel elég volt hetente 1x leszedni a szőrt,míg borotvával legalább 2naponta kellett.
15/L
Télen hetente, nyáron 2-3 naponta. Nekem ez is elég, nagyon lassan nő a szőröm. 12-13 éves korom körül kezdtem.
16L
Nem kezdted korán, viszont tényleg nrem a legjobb módszert választottad.
Epilátor és gyanta 3-4 hetes simaság!
Nem kezdted korán, én 12évesen kezdtem. :)
Amúgy egyéni, hogy kinek hogy nő ki a szőre :D Nekem pl 2-3 napig is sima vagyis semmi sem látszik rajta :D Jó, én epiláltam télen hogy jobban kopjon a szőr, csak nyáron nem mert csúnya heges lesz a lábam tőle :D
De ez normális, és teljesen egyéni dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!