Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez 9hetes pocakos...

Mi lehet ez 9hetes pocakos vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap este 9 körül éreztem hogy nyom a hasam és fáj a derekam és vele együtt valami folyik belőlem ilyen barnás rózsaszínes ami este is és még éjjel is jött. Vettem be magneB6-ot a hasam már nagyon ritkán nyom de a derekam eszméletlenül fáj.
2012. jan. 12. 07:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Légyszi menj be a kórházba!!! nekem így kezdődött a vetélésem. hátha menthető hormonnal! majd írj!
2012. jan. 12. 09:08
 12/23 anonim ***** válasza:
Ilyenkor már vannak a terhesgondozókban és a rendelőintézetek nőgyógyászatán. Kérdezd meg a terhesgondozóban, hogy fogadnak-e kis könyv nélkül. Ha nem akkor nőgyógyászat. Mindegy, hogy kórház vagy szakrendelő, csak menj. Az orvosod cseréld le, mert egy bunkó. Nem volt kedve dolgozni és lerázott.Meg sem próbálja megtartatni a babát, csak a vetélés rendes beindulásakor kíván beavatkozni. Tehát nőgyógyászhoz, mindegy, hogy hova, de menj gyorsan. Ultrahang kell.
2012. jan. 12. 09:43
 13/23 anonim ***** válasza:
szia,remélem minden rendben lesz veletek,szorítok!
2012. jan. 12. 10:00
 14/23 anonim ***** válasza:
Indulás a kórházba, a húgom is majdnem így vetélt el,de időben látta a doki, és igenis lehet segíteni hogy megmaradjon.Mindenképp kocsival menj ha el tud vinni valaki,légy óvatos.Írj majd.
2012. jan. 12. 10:11
 15/23 A kérdező kommentje:
Voltam a papírommal fogadtak. MEgnéztek uhval minden rendben a picivel valószínűleg a sok stressz miatt pihenjek amennyit tudok és 3*1magneB6ot szedjek
2012. jan. 12. 10:24
 16/23 anonim ***** válasza:
azért nézess egy progeszteron szintet!!! Ha budapesti vay tudok ajánlani helyet, ahol megcsinálják fél napa alatt.
2012. jan. 12. 10:28
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Örülök neki, hogy végül minden rendben lett. :) Most pedig tessék sokat pihenni és kevesebbet stresszelni. Szintén 9 hetes pocaklakó anyukája. No meg egy 2 évesé, mielőtt reklamálna, hogy lemaradt. :)
2012. jan. 12. 10:29
 18/23 A kérdező kommentje:
Vizsgaidőszak sajnos elég stresszes de ma van az utolsó vizsga így hála megfogok tudni nyugodni
2012. jan. 12. 10:32
 19/23 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, hogy miért nem írtak fel utrogestant vagy duphastont? Nekem minden alkalommal felírták, ha ilyen problémám volt, plusz sokkal erösebb magnéziumot, a magneb6-ban alig van, csak 50mg, nekem 500mgosat kellett szedni, napi 3at.

Ha nem is kaptál hormonpótlást, kezdj el palástfü teát inni, azzal természetes úton is beviheted, hidd el, segít!

Nekem is segített!

Vigyázz nagyon magatokra!

10+6hkm és 3,5 éves anyukája

2012. jan. 12. 11:14
 20/23 anonim ***** válasza:
A MagneB6 470 mg-t tartalmaz. A napi 3x1 teljesen jó adag. Örülök, hogy jól van a picike. Őszintén aggódtam érte/tek. Pihenjél sokat a vizsga után. Feküdni, feküdni, feküdni!
2012. jan. 12. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!