Meg vagyok ijedve! Nyugtassatok meg kérlek!?
ami számít hogy délelött és délután és este vagy éjszaka is érezzed párszor, nem kell erösnek sem lennie, csak egy mocorgásnak. már gondolom olvastad ezer helyen hogy a babának sokkal kevesebb a helye így kevesebbet tud mozogni.
nekem a hasam kb 20-ik héttöl folyamatosan görcsölt, markészám szedtem a magnéziumot. Neked már azt sem kell, de ha nagyon zavar vehetsz be. Az nem befolyásolja a szülés beindulását ha beakar indulni.
Egyes babák (nem mindegyik, de a legtöbb) a terhesség vége felé nem mozog annyira. Oka, hogy kevesebb a helye már a mozgásra, illetve ő is gyűjti ám az energiát a születésre!:)
Akkor van gond, ha egyszer sem , vagy csak 1-2 alkalommal érezhető a mozgás/nap. A 10 alkalom nagyon jó!!:)
Én már 39 hetes vagyok.
A 36. héttől kezdet nekem is igazán lenyugodni a babám, és mostanra már ijesztően keveset mozog. De érzem is hoyg alig fér el, én kicsi vagyok ő meg elég nagy baba.
Ennél csak egyre kevesebbet fog mozogni várhatóan, lesznek nagyon nagyon nyugodt napok, és lesznek aktívabbak.
Hiába mondanám,hogy ne ijedj meg, meg hogy természetes, mert ezt én is tudom,de mégis amikor már jó ideje nem jelentkezik, akkor én is aggódni kezdek.
És ez így van rendjén, mert így veszi észre az anya azt is ha baj van esetleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!