Epe pangas? Kerlek nyugtassatok meg.
Figyelt kérdés
4 napja nagyon durvan viszketek, inkabb a tenyerem es a labam, de mostanra mar mindenhol vakarozok. akkor erre az epe pangasra gyanakodtam, beis mentem h csin verkepet, az alkalikus foszfataz ertekem 580 volt, amire azt mondta a doki norm. terhesseg alatt. szoval nem talaltak semmit, azota ugyanugy vagy meg jobban viszketek, a pisim sotet, es a szekletem nagyon vilagos, szinte feher? volt valakinek ilyen? nyugtassatok meg vagy irjatok ki mit csin. koszi 38+3 h km2011. máj. 21. 21:03
1/2 anonim válasza:
A viszketést tényleg okozhatja epepangás. Nekem az ikerterhességem utolsó 2 hónapja csak vakarózással telt, a dokim meg azzal vigasztalt, hogy szülés után majd elmúlik. Egy picit lehet enyhíteni, ha fürdéskor nem tusfürdőt, hanem gyógyszertári mosakodókrémet használsz, mivel ez bőrnyugtató.
A vizelethez és a széklethez azonban nem tudok hozzászólni. Én a helyedben ezt megemlíteném a nőgyógyásznak vagy a háziorvosnak. Ha szükséges, ők tudnak kérni további vizsgálatokat.
Kitartás a maradék időszakhoz és könnyű szülést kívánok Neked!
2/2 anonim válasza:
Szia!Én is ugyanilyen helyzetben voltam,de végül nem lett semmi bajunk.Nincs véletlenül epeköved?Engem szülés után 2 héttel már műtöttek(epekő-elzáródás)és attól is lehet az AF szinted magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!