Kérlek, nyugtassatok meg! Nagyon félek?
8 hetes terhes vagyok és úgy érzem, nagyon alacsonyan van a méhszájam. Úgy érzem, mintha "ki akarna pottyanni" belőlem valami. Görcs és vérzés nincs.
Hívtam a dokimnak is, de azt mondta, csak vizsgálattal tudja megállapítani, csütörtökön rendel, akkor megyek hozzá.
Félek, hogy elveszítem a babám. Volt már így valaki közületek?
Szerintem ez csak pszichés, ha nincs görcs, nincs vérzés, akkor csak nem fog semmi "kipottyanni". Egyébként nem most kellene megjönnie? (mármint, ha nem lennél terhes persze) Nekem rendszeresen 4 hetente úgy tesz a szervezetem, mintha meg akarna jönni - pattanások, alhasi feszülés, ilyesmi.
Próbálj megnyugodni, arra gondolj, hogy minden rendben van odabent! A doki sem idegeskedett, hogy csak 2 nap múlva lát.
Az igaz, hogy ezen a héten lett volna a mensi ideje, meg is jelentek a ronda pattanások az arcomon. Lehet, ez miatt érzem már a hét elejétől, hogy leereszkedett a méhszájam. Remélem, tényleg ez okozza.
Köszönöm lányok a megnyugtató szavakat :)
Ugyanilyen érzésem volt nekem is kb. a 11-12.hétig. De minden rendben volt :-)
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!