Ki hogy üti el az időt a következő UH-ig?
Figyelt kérdés
Elvileg most vagyok a 8. hétben. Két hete voltam orvosnál és 16-ánkell visszamennem. Múlt héten elküldtek a munkahelyemről, ahol már 3 éve dolgoztam és kiderült, hogy be se voltam jelentve. :( Most a munkakeresés és a semmittevés közepette túl sok időm maradt magamra, ami nem lenne baj de előjöttek a negatív gondolatok és az aggódás. Még nem hallottam a pici szívhangját, és nagyon aggódok hogy baja lesz. Annyi szörnyű történetet lehet olvasni. :( Így, hogy nincs semmi dolgom egyre lassabban telik az idő. Van valaki hasonló helyzetben? Mit tanácsolnátok, hogyan nyugtassam magam? Milyen praktikáitok vannak hasznos időtöltésre?2012. jan. 10. 13:54
1/6 anonim válasza:
Szia! Elvileg nem küldhettek volna el a munkahelyedről, ha megmutatod az orvosi papírodat, hogy babát vársz... Amúgy én a 11 hét végén vagyok, egy hét van még a 12 hetes UH-ig, már nagyon várom. Én a 9. héten hallottam már a baba szívhangját, de asszem igazán csak jövö héten nyugszom majd meg. Napközben nem sokat agyalok ezem, mert van itthon egy 22 hónapos örökmozgó kislányom :)
2/6 anonim válasza:
Durva, hogy elküldtek. Ha van bármilyen bizonyítod, hogy ott dolgoztál, mondjuk E-amil cím, vagy esetleg valamilyen ember aki igazolja, hogy ott dolgoztál, akkor pereld majd be a céget. Barátnőm is így nyert pert simán. Mert annyira hülyék voltak, mert még saját E-mail címe, telefonja is volt. Időtöltésre pedig ajánlom a nyelvtanulást, vagy az egyéb tanlást. Én most csinálom a második diplomám a második terhesség alatt. Nagyon leköt, garantáltan nem marad időd gondolkodni:) Gratulálok:)) egyébként:) és minden jót!!
3/6 anonim válasza:
Dolgozom, tanulok, gyereket nevelek, háztartást vezetek, olvasgatok, szeretkezem a férjemmel, élvezem a terhességet!:)))) Széles a skála, hátha adtam egykét tippet, de szerintem ezeket te is csinálod, így nem biztos, hogy tudtam segíteni!Jó babavárást!:) Egyébként ismerem az aggódós érzést. Én is olyan voltam régebben. Nem is tudom mitől ma már abszolút nem. ne hallgass meg semmilyen negatív sztorit, mindig mondogasd magadnak, hogy a terhesség a legszebb dolog a világon és az a természetes, hogy minden rendben zajlik. Nekem ez a varázsmondat beválik. meg keress magadnak hobbit. Tudom, hogy olyan embernek aki nagyon tevékeny volt annak rossz lehet, hogy most hirtelen nincs munka. Próbálj az otthoni munkákban kiteljesedni. Köss valamit a babónak, rajzolj, fess, írj naplót, főzz finomakat, csinosítsd a lakásod. Gondolj bele nemsokára jön a tavasz és az fel fog dobni. Tudom amúgy a legrosszabb ez a január, szürke depis hónap. Én mindig valami programba kapaszkodom ilyenkor. Pl férjem szülinapi bulija, nekem névnap, aztán csinálunk farsangi bulit, aztán ott lesz a valentín nap, nőnap, aztán már itt lesz a tavasz. Húúúúú kifogytam a gondolatokból!Ezekből szemezgethetsz! Szorítok neked, hogy minden jó legyen!
4/6 anonim válasza:
Én halálra unom magam! Most voltam 31.-én, és legközelebb csak február 14.-én kell mennem! Igyekszem lekötni magam, kismama, gyermeknevelés könyvekkel, mert az első babánkat várom, elmegyek vásárolni, minden soron végig megyek stb. A szívhang miatt ne aggódj, sokan nem hallják a 6. hétben!
5/6 anonim válasza:
Vedd meg a 9 hónap című könyvet, vagy a Suttogót nagyon érdekes előre készülni a babázásra.
6/6 anonim válasza:
Lekgözelebb az Nav-tól (régi neve APEH) kérjél ügyfélkapu kódot a www.magyarország.hu -hoz. Ott nyomon tudod követni, hogy be vagy-e jelentve. Sajnálom, hogy ezt csak utólag tudom neked ajánlani. Boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!