Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hang nélkül szülni?

Lehet hang nélkül szülni?

Figyelt kérdés
Mindenhol úgy mutatják be a szüléseket, hogy a nők üvöltenek, de nyugtassatok meg, hogy lehet ezt másképpen is csinálni!
2012. jan. 9. 19:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

nekem csak az erölködéstől volt hangom,különben csöndben voltam végig(az utolsó 2 nyomásnál nyögtem 1-1-t,az erőtöl,amit beleadtam.egyébként én is csak olyan szüléseket láttam ahol üvöltöttek a nők,de szó szerint.nem bántásból írom ezt,van akinek ilyen lefolyású,van akinek olyan.én tisztelek minden nőt aki szült már,mert tényleg fájdalmas dolog,de gyönyörű is egyben.én egészen adiig míg oda nem kerültem,hogy szülök,rettegtem.elég rosszul tűröm a fájdalmat és nagyon féltem,hogy mi lesz,hisz ez egy teljesen új érzés,de szerencsére jól viseltem,viszon utána rosszabbúl.nekem a varratok nagyon fájtak 2 hétig,alig tudtam kiegyenesedve járni pedig csak 6 varratom volt lenn.míg mindenki peckesen ment én pingvinjárásban.ülni meg nem is tudtam 1 hétig.

kívánok neked olyan könnyű szülést milyen az enyém volt.

2012. jan. 10. 09:03
 22/22 anonim ***** válasza:

Hát én úgy emlékszem hogy a kitolásnál bizony üvöltöttem! De emiatt még a kérdésed láttán sem fogom szégyellni magam, és szerintem a kisfiam sem azzal volt elfoglalva hogy anya hangos volt....

Úgy tereztem hogy én sem leszek hangos, de hidd el hogy ez nem a terveken múlik... egyszerűen csak jött, én akkor abban a pillanatban nem tudtam kontrollálni ezt a dolgot. Akkor most bújjak el?

2012. jan. 13. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!