Aki hang nélkül szült, hogyan bírta ki?
Ha jol olvasom a kérdésedből már szültél.Én is 2 szer szültem az elsőt hang nélkül,a másodikat már a végén nyöszörögtem de azt mondják hogy minden többedik szülés jobban fáj ugy hogy lehet hogy szeptemberben orditani fogok.
Én nem szégyellném magam.Sőt ha rám szolna a doki ahogy sokan irják tuti megmondanám neki hogy akkor cseréljünk helyet és préseljen ki egy gyereket ő..:D
Ne szégyelld magad hisz a világ legszebb dolgát vitted véghez szültél egy csodás gyereket.:D
általában hang nélkül szülnek, csak a romantikus filmekben van ordítozás-sikoltozás. Lehet, hogy az hatott negatívan Rád? de ne szégyeld, butaság. A lényeg: megérkezett a kisbaba!
SOK BOLDOGSÁGOT A KIS JÖVEVÉNNYEL!!!
R.Tagore: A nönevkő Hold /részlet /Választás
A gyermek úgy jön a világra, mint egy koldus, pedig mennyi aranya és gyöngye van.
Nagy oka van, hogy álruhában érkezik.
Icipici csupasz koldus, aki tökéletesen tehetetlennek tetteti magát - így koldulja a mérhetetlen anyai szerelem gazdagságát.
A gyermek tökéletesen szabad volt a növekvő hold kicsi országában.
Nagy oka van, hogy feladta szabadságát.
Elcserélte a végtelen boldogságok termével, ami ott van az anyja szíve sarkában, mert tudta, hogy minden szabadságnál édesebb, ha megöleli, és a karjába szorítja.
Ne szégyelld magad. A kórházi környezet miatt érzed magad kellemetlenül, ha kiabálsz, ugye? Úgy értem, ha egyedül volnál (de azért mondjuk egy szobával arrébb ott volna a doki), akkor nem érdekelne, hogy kiabálsz-e, jól gondolom?
Van aki csak úgy tud szülni. Én is úgy ordítottam mint egy oroszlán, de máshogy nem is ment volna. A szájat meg nem szabad összeszorítani! Az a méhszáj megfelelője, és annak lazának, nyitottnak kell lennie.
Szerintem nem gáz, hogy valaki ordít.
Nekem nagyon-nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, el sem tudnám mondani, mennyire nem bírom. A szülés is nagyon fájt, mármint a fájások, alig bírtam ki, mégsem ordítottam valamiért, csak nyögdécseltem. Szerintem tök mindegy, ordít-e valaki vagy sem, senkit nem érdekel.
jav: ne szégyelld
A növekvő Hold : )))
13:06
Köszi a Tagore idézetet, gyönyörű!
Ami fáj az fáj..az ember ösztönös reakciója a hangok kiadása...nézd csak meg amikor a ninja meg verekedős filmekben valaki erőkifejtéssel üt az is kiabál valamit.
A szülőszomszédodnak lehet nem fájt annyira, vagy jobban tűrte, vagy jobban ki volt tágulva stb.
Nekem 36 óra volt az első 5 pecesektől a végéig, mert nem tágultam, halkan jajjgattam, de alapvetően nem vagyok kiabálós, a vége felé úgy kimerültem, hogy csak azt mondogattam a dokinak: Hát ez már nem igaz , miért nem fér ki! Minél hangosabban mondogattam annál több erővel tudtam nyomni stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!