Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki hang nélkül szült, hogyan...

Aki hang nélkül szült, hogyan bírta ki?

Figyelt kérdés
Néhány napja szültem és előtte szentül megfogadtam , hogy nem fogok kiabálni. Az előző szüléseimnél mindig ordítottam és szégyeltem is magam érte. Most is próbáltam hang nélkül tűrni , de egy idő után nem bírtam tovább és elkezdtem hangosan jajjgatni , nyögni a végén már megint kiabáltam ahogy csak tudtam. Mellettem szült egy nő , ő egyetlen hang nélkül megcsinálta. Ennyire gyenge vagyok vagy miért nem tudom befogni a számat? Nagyon szégyenlem magam miatta.
2011. márc. 10. 12:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

mikor én szültem ,akkor a szomszéd szobában ordított a csaj :S én már otthon megfogadtam h csendben leszek... és a hangoskodásom is csak tolófájásnál volt ,mikor toltam és az erőt próbáltam kifejteni, +tolni akkor volt hang is jött ki...de nema fájdalomtól v ilyesmitől.

nem tudom ,nekem csak így jött ,így volt kényelmes! sztem nem az a lényeg h szégyenled magad.. hanem neked hogy könnyebb, és hogy kényelmesebb!

2011. márc. 10. 20:49
 22/25 anonim ***** válasza:
Nekem 9 órát volt bekötve az oxitocin,a végén 200-ason ment.Nem kiabáltam,de hangosan sóhajtoztam.És minden egyes alkalommal,amikor a dokim megvizsgált,kézzel is tágított. Na ott kiabáltam... Nem tudtam volna máshogy,és senki nem szólt, ez mkinek természetes kell,hogy legyen. Aki ezért ítélkezik,annak én is bekötném minimum ennyi időre az oxit és elmasszíroznám a méhszáját:) De biztos,hogy ezt minden már szült nő így gondolja. Ha meg nem,akkor érezzék magukat szerencsésnek a könnyű szülésért! A férfiak meg ne dumáljanak:)
2011. márc. 11. 10:50
 23/25 anonim ***** válasza:
.
2011. márc. 11. 12:48
 24/25 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne szégyelld magad ez miatt!!! Aki nem kiabál, az vagy jól tűri, vagy pedig nem fáj neki annyira, mert az sem ugyanolyan, nem mindenkinek fáj egyformán. Van, aki tök szerencsés. Amúgy meg az a jó szülő nő, aki hanggal szül, mert a csukott száj gátolja a tágulást, ezt a jógaoktatóm mondta. Ha meg férfi tenne erre megjegyzést, annak meg azt kívánnám, hogy rúgják t-kön 100 szoros erősséggel, mert a szülési fájdalom kb annyi, most olvastam.
2011. márc. 11. 16:01
 25/25 Adri baba ***** válasza:

Nekem ennyira fájt hogy arra sem volt erőm hogy ordítsak,de maradt legalább erőm:)

Igaz 2 óra alatt megvolt!:))

2011. márc. 11. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!