Mit egyek, hogy a babának tápláló legyen de én ne dagadjak?
Teljes kiőrlésű pékáru, belőle készült gabonafélék, zöldség, gyümölcs, tejtermék, olajos magvak
amit ne: cukrozott dolgok, üdítők, édességek
A babának tök mindegy te mit eszel. Ő elveszi a szervezetedből, ami kell neki.
Saját magadra kell figyelni, a vércukrodra, hogy a kellő mennyiségű vitamin, ásványi anyag meglegyen a számodra. És ne hízz el.
Afrikában egy éhező nő is kihord és világra hoz egyébként egészséges csecsemőt, úgyhogy egyértelmű a magzat és az anya ebből a szempontból nincs összeköttetésben.
Én 8 kg-t híztam az elsővel úgy h pár dolgora figyeltem csak.
1. délelőtt csak gyümölcs
2. ebéd körül azt ettem amit csak kívántam, van h fullra zabáltam magam, de tényleg minden, rántott sajt, pogácsa stb. Délután meg nem nagyon ettem semmit max pár falat
3. Vacsira nagyon keveset pl pár szelet sajt (jó a kalcium miatt a babának is meg neked is, (fogaid megmaradnak))
4. Csak asványvizet ittam. Semmi mást. Persze így is volt h a vacsorám egy csipszből meg Mars csokiból állt, de nagyon ritkán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!