Hogy tennék jót a babának?
A számolgatásaim szerint holnap kezdem a 7. hetet, de még dokinál nem voltam holnap szándékozom elmenni. Azt szeretném ha adnátok tanácsot hogy mit csináljak mert sajnos nem voltam eddig sem problémamentes barnázgatok:( Beszéltem már a dokival ő mondta hogy menjek hétfőn hozzá, csak az a baj hogy holnap már mennem kéne dolgozni de elég nehéz munklát végzek meg hidegbe, hogy most azon gondolkoztam hogy holnapra kérnék egy nap szabit, délután mennék orvoshoz és meglátom hogy mit mond! Annyira aggódom a pici miatt nehogy elmenjen. Az előző hónapban volt egy vetélésem.
Szerintetek?
Ha ennyire nehéz a munkád, hogy elvetéltél előző hónapban is, akkor el kellene döntened, hogy mi a fontosabb!
Én biztos orvoshoz mennék előbb!
Kapni fogsz majd gyógyszert, ami segyt megtartani a terhességet.
És kérjél könnyített munkát, vagy menjél el táppénzre, ha indokolt.
Mit dolgozol amúgy?
Minden jót!
Szerintem ne kockáztass. A kis élet benned többet ér mint a munkahelyed!
Írasd ki magad táppénzre. Nem gyerekjáték, és pláne nem ha már volt vetélésed!
Doki tud adni igazolást, és nem kell a szabi. Bár akkor fizetetlen lesz. Viszont ha a dokitól kapsz igazolást a veszélyeztetett terhességről, akkor táppénzre tudsz menni. Legalább az első 12 hétre.
Szerintem ne kockáztass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!