Ha már van egy gyermeked és véletlen terhes maradnál védekezés mellett, de nem nagyon lenne lehetőséged megtartani anyagiak miatt akkor is megtartanád vagy elvetetnéd?
Hát, ha 3-4 év múlva lehetne kistestvér, akkor mi olyan nagy különbség? Hogy lehet ezt feldolgozni, hogy bocs, de én kicsit későbbre vártalak, ezért nem élhetsz? Hogy tud a meglévő gyerekére tiszta szívvel nézni, ha a testvérét képes volt elvetetni?
Én a válóper utolsó tárgyalása előtt 2 nappal tudtam meg, hogy 2 gyerek után újra terhes vagyok. 3/4 év szexmentesség után az egyetlen együttlétből... Nem mertem felvállalni, hogy 3 pici gyermekkel, teljes anyagi bizonytalanságban maradjak egyedül... Nagyon bánom. Nem tudok többé úgy ránézni a két pici gyermekemre, hogy ne jutna eszembe a 3. kis csoda aki készülődött hozzánk... Soha nem tudom meg, milyen tünemény lett volna. :( Az abortusz lelkileg a poklok pokla. Az embert és sokszor a családját is megnyomorítja...
Ha már összejönne és úgyis tervben lenne a kistestvér, akkor nem lenne kérdés, hogy megtartanánk!
Hát amíg kicsik, így van ahol elfér egy ott kettő is.
persze ha egyneműek, mint nálam.
De ha nagyobbak akkor már más a helyzet, a két gyerekeseket nem támogatják semmivel. Mi nem aggódtunk a másodikon, most még egyet szeretnénk, ettől már azért tartunk kicsit mert igaz sok a kedvezmény de az is csak ki tudja meddig.
Én úgy vagyok vele ha szeretnél mint én is anno akkor szüld meg:) úgyis meglesztek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!