Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Help! Most akkor terhes...

Help! Most akkor terhes vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés
Most végeztem el egy terhességi tesztet, mindent az előírásnak megfelelően csináltam. A csíkon ugye van a teszt és a kontroll csík. A tesztcsík van alul, és nekem ott egyből megjelent a piros csík, amint felszívódott addig a vizelet. Aztán szinte rögtön utána megjelent a kontroll zónában is a csík. Mindkét csík teljesen piros, egyik sem halvány. Úgy tudom, a terhességet jelző csíknak utólag kellene megjelenni, és halványabban, mint az érvényességet jelző csík. Most akkor hogy van ez?
2012. jan. 6. 13:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, az elsőnél a 4. héten teszteltem, akkor halvány volt, és lassabban bújt elő. Ennél meg nem lehetek még a 4. hétben.
2012. jan. 6. 20:47
 12/18 anonim ***** válasza:
hát akkor nem értem, pedig másra nem tudok gondolni, max érzékenyebb a teszt.
2012. jan. 6. 21:01
 13/18 anonim ***** válasza:

Terhes vagy. Nekem a kimaradt mensi előtt két nappal, tehát a 26. ciklusnapon kora délutáni vizeletből azonnal megjelent a tesztcsík ahogy szívta fel a vizeletet.

2 lehetőség van:

1. Érzékenyebb tesztet használtál, mint az első babánál,

2. Magasabb HCG szint, ami lehet amiatt, hogy korábban fogant a baba, vagy akár ikreket is jelezhet.

Gratulálok! :)

2012. jan. 6. 21:36
 14/18 A kérdező kommentje:

Ó te jó ég. :D Azt nem tudtam, hogy ikrek is szóba jöhet..

Köszönöm mindenkinek a gratulációt!

2012. jan. 6. 21:39
 15/18 anonim ***** válasza:
ikrek :) írd meg mindenképpen hogy mi volt/lesz :)
2012. jan. 7. 13:53
 16/18 A kérdező kommentje:
Rendben van,megírom majd. :)
2012. jan. 8. 15:17
 17/18 A kérdező kommentje:

Egy szikhólyag, van is szívhang. :) Tehát minden rendben alakult.

Boldog babavárást mindenkinek!

2012. jan. 12. 19:22
 18/18 anonim ***** válasza:
gratulálok!! én is voltam már dokinál és nálunk minden oké :)) örülök hogy nálad is :D
2012. jan. 16. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!