Szerintetek hogy létezik az, hogy valaki 9 hónapon keresztül nem tudja hogy terhes, és egyszer csak szül?
Pár napja van a TLC nevű csatornánk, és pont most megy rajta ez a műsor, olyan anyákat mutatnak, akik nem tudtak a terhességükről egészen a szülésig !! Ez a nő azt mondta nem érzett semmit, sem mozgást, semmit, a menzesze meg egyébként is rendszertelen, így nem gondolta hogy terhes. A képek persze rekonstrukciók, de hasuk nincs. Ez is hogy létezik? Egy terhes has annyira jellegzetes. Van akinek nincs hasa?
(nekem óriási volt, ezért el sem tudom képzelni)
En is azt nezem :D
Nekem sem volt nagy hasam, vegig ugyanazokat a ruhakat hordtam de egyik sem volt szuk, sot semmi tunetem sem volt a mensi kimaradasan kivul. Egy baratnom 5 honapos volt, amikor elmaradt a mensije, abbol jott ra, hogy terhes, hogy mar gombolyodott a pocakja a 14-15. heten rendesen, pedig elotte szult mar 2 gyereket 2 teljesen normalis terhessegbol.
nem retardáltak, teljesen normális nők
most mondták a hasról, hogy a csajnak nem volt hasa egyáltalán, egy dekát nem hízott, és 3,5 kilós lett a babája, azt mondták a bordái alatt volt a baba, ezért nem nőtt meg a hasa
annyira hihetetlen ez nekem, de mégis van ilyen
23:31-es 66%-os megelőzött...
Aki nem veszi észre hogy terhes, annak valami nagyon nem stimmel az agyával...
kedves 3. ! tényleg ugyanazokat a ruhákat hordtad végig mint előtte? nadrágokat is?
mert nekem akkora hasam lett a végére, hogy még a párom bő pólói is kicsik lettek :)) (4 kilós babám lett)
A barátnőm ismerősével állítólag ez történt. Akkor vette észre, hogy baba van, amikor elkezdődött a szülés. Én nem láttam a csajt, de a barátnőm állítja hogy nem látszott rajta semmi. Elég dagi lány, talán ezért nem volt olyan egyértelmű a pocakosodás, és nem maradt ki a vérzése sem.
Amúgy én sem tudom elképzelni, hogy hogyan nem lehet ezt észrevenni. 29 hetes terhes vagyok, néha az egész hasam hullámzik, ahogy mocorog a babám, nem értem, hogy ezt valaki hogy nem érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!