Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Help! Most akkor terhes...

Help! Most akkor terhes vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés
Most végeztem el egy terhességi tesztet, mindent az előírásnak megfelelően csináltam. A csíkon ugye van a teszt és a kontroll csík. A tesztcsík van alul, és nekem ott egyből megjelent a piros csík, amint felszívódott addig a vizelet. Aztán szinte rögtön utána megjelent a kontroll zónában is a csík. Mindkét csík teljesen piros, egyik sem halvány. Úgy tudom, a terhességet jelző csíknak utólag kellene megjelenni, és halványabban, mint az érvényességet jelző csík. Most akkor hogy van ez?
2012. jan. 6. 13:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
jó lenne tudni a teszt fajtáját, néhánynál a vízszintes vonal negatívat jelez és a + jel a pozi. Egyébként ez badarság, hogy halványabbnak kell lennie a tesztablakban lévő jelnek, mint a kontroll. Akkor halványabb, ha még kevés a szervezetben a hcg.
2012. jan. 6. 13:13
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Terhes vagy! Gratulálok! :)
2012. jan. 6. 13:13
 3/18 A kérdező kommentje:

Inti Med. 10-es érzékenységű.

Akkor terhes volnék? Ez 100% Vagy csináljak pár nap múlva még 1 tesztet?

Köszönöm a gyors válaszokat!

2012. jan. 6. 13:18
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
a google képek alapján én is gratulálok, itt a két csík babát jelent!
2012. jan. 6. 13:21
 5/18 anonim ***** válasza:
Igen,valószínűleg terhes vagy. Kül nekem is előbb a teszt csík jelent meg úgy,mint nálad.
2012. jan. 6. 13:28
 6/18 anonim ***** válasza:
Ha 2 csík van akkor biztos hogy terhes vagy.És a teszt csíknak nem kell halványabbnak lennie a controll csíknál.Nekem is szinte egyforma volt a kettő.
2012. jan. 6. 14:09
 7/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok a babádhoz!! Remélem jó hír nektek is! :))
2012. jan. 6. 15:33
 8/18 anonim ***** válasza:

Igen, ez azt jelenti, hogy nagyon terhes vagy.

Nalam is volt ilyen, eloszor a nemvart elott egy nappal csinaltam tesztet, akkor halvany lett a masodik vonal es az jott kesobb, ra egy hettel csinaltam a masodik tesztet, akkor meg a tesztvonal konkretan hamarabb latszott, mint a kontroll.

2012. jan. 6. 15:40
 9/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. akkor biztos a baba, már csak meg kell születnie. :)

Ő lesz a 2. a családban. :)

2012. jan. 6. 17:17
 10/18 anonim ***** válasza:
azért jelent meg a tesztcsík hamarabb mert a már jóval a nemvárt utáni napokban van, nem? nemvárt előtt nekem is várni kellett a tesztcsikra hogy megjelenjen, de mostmár először a tesztcsík jön elő. :) gratulálok, ez baba :)
2012. jan. 6. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!