Nagy baj, ha nem tudom elfogadni magam így? Nagyon félek a hízástól.
Figyelt kérdés
Olyan gondom van, hogy terhesség előtt is volt egy nagy önértékelési problémám... Mindig csúnyának és kövérnek láttam magam. Most kismama vagyok és nem tudok túljutni azon, hogy nem olyan az alakom, mint volt ( tegyük hozzá, akkor se voltam magammal megelégedve ). Én 167cm voltam és 62 kg. Majd fogytam 4kg-ot, ami most jött vissza a + 2 kg. Jelenleg 64 kg vagyok a 28. hét közepén... Még vissza van 10-12 hét ( remélem időben születik ) és rettegek a hízástól... Nagyon csúnyának látom maga. A hasam nem túl nagy, de nem is kisebb, mint kellene, a baba is akkora, mint a kora... Nem eszek sokat, semmivel se többet, mint annak előtte, sőt... Sajnos néha inkább nem eszem, ha már este 8-9óra van, de éhesnek érzem magam... Nagyon gáz ez így, én tudom, de nem tudok túllépni. Esetleg valakinek hasonló problémája volt?Segítsetek!2012. jan. 6. 10:08
11/15 anonim válasza:
A lányommal 20 kg-ot híztam de már mikor ő 6 hetes volt senki nem mondta meg hogy valaha is szültem. 168cm vagyok és 60 kg-ra visszafogytam mikor a lányom 6 hetes volt. Majd mire másfél éves lett én 48kg lettem /mint egy anorexiás/ a férjem teljesen ki volt bukva milyen gebe vagyok. Majd nagy nehezen visszamentem 53-54-re az én csontozatomhoz az is kevés egyébként deszka vagyok. Most 27 hetes vagyok és 59kg de folyamatosan küzdök mert az orvos megmondta hogy nem hízhatok mert azzal veszélyeztetem a babámat, mivel a lányom korababa volt. A hízás csak növeli a kockázatot úgyhogy én nem ehetek pedig terhesen olyan jól tudok zabálni, de nem lehet. Kínosan ügyelek minden falatra de nem mindig járok sikerrel. MIndenki mondja hogy minek tartom a diétát úgyis anorex leszek szülés után és úgy unok már magyarázkodni. Amúgy én is ki vagyok bukva ha gyorsan feljön 1 kg. Az ünnepek sem voltak segítségünkre. már alig vártam hogy vége legyen és ne legyen mindenhol 8 fogásos kaja meg süti áradat.
12/15 A kérdező kommentje:
Kedves 11:56-os válaszoló!
Akkor te se sokat híztál... Az az igazság, hogy az elején ami lement 4 kg, úgy érzetem jól magam, de az se volt a legjobb... Azóta +6kg és most a fenekem is és a combom is jóval nagyobb és kicsit narancsbőrös is... Ezt csak én én a párom látjuk, de zavar! A lábaim nagyon dagadnak... Nem is az a gondom, hogy ruhában hogy nézek ki, hanem inkább az, hogy ruha nélkül... Szép a pocim, de a többi pluszt szégyenlem. :(
2012. jan. 6. 12:45
13/15 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Szerintem nekem is az ünnepek alatt jött fel az a plusz 2 is... Mondjuk itt volt az ideje, de akkor is... Én is figyelek, hogy mit és mennyit eszem és azért is várom, hogy vége legyen az egésznek! Amikor nem volt baba a pociban és gondom volt, megoldottam mozgással, diétával + én akkor cigiztem is, így nem híztam. De most se cigi (hiányzik), se kávé, se torna és figyelek az étkezésre is... Na meg a plusz poén, hogy nem tudok elmenni wc-re és az se a legjobb. E mellett vasat kéne szednem, mert hiányos vagyok, de nem szedhetek a szedhetek a súlyos székrekedés miatt! Imádom, hogy ott van a pociban és mozog és minden nap egy csoda, de már várom, hogy megszülessen!
2012. jan. 6. 12:50
14/15 anonim válasza:
Tavasszal még 55kg voltam :) most 15hkm vagyok komoly 73kilóval. Nagyon hiú nő vagyok, természetesen nem tetszem magamnak, de néha mikor anyukaként nézek a tükörbe és arra gondolok, hogy egy élet lakik a pocimba, akkor szépnek látom magam (szép kismamának:), de már alig várom, hogy szülés és szoptatás után drasztikus fogyókúrába kezdjek! Addig is eszem mikor éhes vagyok, amit megkívánok és ez a gyermekünknek fontos. Nem érdekelnek annyira most a kilók. Tudom, hogy képes leszek leadni:))
15/15 A kérdező kommentje:
Irigyellek, hogy téged ennyire nem zavar! Én attól is félek, hogy majd nem tudok visszafogyni hamar a szülés után... :(
2012. jan. 6. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!