Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elfogadni? Császárom lesz,...

Elfogadni? Császárom lesz, nagyon félek tőle, és erre még a rokonok is "kötözködnek".

Figyelt kérdés

Így is nagyon nehéz. Nagyon félek tőle,mi lesz, hogy lesz utána.

Erre jön az okoskodás, minek kell ez,mert ők így meg úgy szültek anno....

Nekem az orvos azt mondta ezt kell!!

Nem én kértem. Volt már császárom, akkor nem féltem, igaz nem is piszkáltak(2-ik házasság, elsőbe nem szóltak).

Most a gyerek miatt is jobban félek,hogy bírja amíg a kicsivel benn kell lennem.

Segíteni senki nem fog, de okosnak lenni már könnyű.

Teljesen kikészültem:(

Félek tőle nagyon:(

2010. szept. 8. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért félsz a császártól? Mostmár nagyon gyorsak és profik. Minden rendben lesz!

A rokonoknak meg mondd meg, hogy nem te választottad, hanem az orvosod mondta. Ha majd elvégeznek egy orvosi egyetemet, akkor lehet kötekedni. Ne foglalkozz velük! Mindenki szeret okoskodni, még úgy is, hogy fogalmuk nincs a dolgokról, csak mondják.

2010. szept. 8. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Valaki csak van aki segithet, a ferjed peldaul.

Nekem is azt mondtak hogy csaszar lesz, negyon megilyedtem, buntudatom volt, hogy en miert nem szulhetek termeszetes uton, mint mindenki mas, aztan a parom megkerdezte, hogy jobb szeretnek egy szulest koplikaciokkal, vagy egy egeszseges gyereket. Ezt kerdezd meg te is a rokonoktol, hogy ok a helyedben hogyan dontenenek.

Elitelem azokat, akik komfort miatt csaszaroztatnak, de nem azokat, akik raszorulnak. Boldog babavarast es ne hagyd magad lehangolni :)

2010. szept. 8. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"Így meg úgy szültek anno"... Aha, anno sokkal többen bele is haltak, vagy születési rendellenessége lett a babának. Csak egy példa, nem ijesztgetésül, a nagymamám negyedik gyermekét fogóval segítették ki, de megnyomták a fejét, egész életére szellemi sérült lett. Persze, ez nem általános, de az orvos nem véletlenül dönt a császármetszés mellett.

Senkivel sem kell törődnöd, kizárólag a születendő kisbabáddal, a pici gyermekeddel és a férjeddel. Mindenki más le van ejtve...

2010. szept. 8. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:
89%

+ lehetsz áldva, hogy ilyen okos önjelölt orvos-rokonaid vannak! Engedd el a füled mellett. Ha fejre állsz, az sem lesz jó, hidd el!

Nagy élmény ám egy kismamában úgy megforgatni a tőrt, hogy nem alkalmas még a szülésre sem!

Ne félj a császártól! Örülj, hogy nem váratlanul ér és fel tudsz készülni rá, nem utána kell feldolgoznod.

Felelősségteljes anya nem írja felül az orvos utasítását. Ez sokkal anyaibb vonás, mint a sima szülés sikere.

A nagyobb is kibírja ám azt a pár napot! Minden nagytesónak ez a sorsa! Te most csak azzal törődj, hogy újra anya lehetsz!

2010. szept. 8. 17:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg, hogy azért lesz császárod, mert nem vagy egy önző disznó, aki a gyerek egészségének a kárára a saját szülésélményével foglalkozik.

Nyilván nem ok nélkül császároznak, baromi sokra mennél egy hüvelyi szüléssel és egy agysérült gyerekkel. Hihetetlen hülye rokonaid vannak...

A műtéttől ne félj, hamar túl leszel rajta! Ha bepánikolsz, akkor hunyd be a szemed és gondolj arra, hogy a kezedben fog nemsokára ficeregni az a kis aprócska lény!

2010. szept. 8. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!