Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam terheleses cukor...

Ma voltam terheleses cukor teszten es mikor haza ertem a teszt utan kb 2 es fel oraval olyan roszul lettem, izzadtam szedultem utanna a hideg razott ettem es jobban lettem ez lehetett a cukortol? Lemehetett vagy fel?

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 00:04
 1/5 anonim ***** válasza:
szia szerintem biztos attól lehetett valószínű hogy felment.Én tegnap előtt voltam cukorterhelésen, de én ahogy megittam, kb tíz percre rá megszédültem és alig láttam, én is annak tudtam be
2012. jan. 6. 06:02
 2/5 anonim ***** válasza:
A vizsgálatkor megivott cukortól felment, mire hazaértél meg leesett hirtelen - ezért lettél jobban az evéstől.
2012. jan. 6. 06:39
 3/5 anonim ***** válasza:
amiket leírtál az mind az alacsony cukorszintnek a tünetei. Én ugyanígy voltam, de én attól hogy egy terhelésen elérte a határértéket az eredményem és emiatt diétára fogtak, és elkönyveltek diabetes kismamának. Amíg diétáztam folyamatosan rosszul voltam olyan alacsony volt a cukrom. Na akkor hagytam abba a diétát és ettem ugyanúgy mint addig, amikor a tesco kellős közepén majdnem elájultam a leesett cukorszint miatt
2012. jan. 6. 07:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is ma voltam, és miután levették a 2 órás vért hazafelé én is szédültem és remegtem. Kerestem én is kaját, attól jobban lettem. Szerintem hirtelen felmegy a tömény cukortól, a szervezet pedig elkezdi levinni a szintet, de ilyen nagy terhelésnél könnyen előfordul, hogy kicsit túlkompenzál és túl alacsony lesz.

Remélem az eredmények azért jók lesznek :)

2012. jan. 6. 11:24
 5/5 A kérdező kommentje:
KOSZI A Valaszokat hat remelem en is hogy jo lesz az eredmenyem:) bar mar ereZtem hazafele mikor jottunk hogy nagyon nagyon ehes vagyok utanna elmult aztan meg csak a roszuletett ereztem
2012. jan. 6. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!