Keresztneveket keresek! Segítesz?
Angliában élünk és babát várunk.
Ilyenkor persze nem jut eszünkbe olyan név ami itt is és otthon is megállja a helyét.
Minél több ötletet várunk ;)
Eddig ami van: Patrik, Lisa, Elisa, Dominik, Annabell(a) , Alexa kb ennyi. Fiú és lány név is jöhet. ;)
Alexander, Oliver, Ádám
Alexandra, Olívia, Veronika
Érdekes ez a Noa, a kislányom fiú ovistársát hívják így :D Szerintem fiús csengésű név.
lány: Vera, Aliz, Rozi, Lili
fiú: Leon, Ádám, Ábel, Simon
Szia!
Mi is kulfoldon elunk (Canada).
A kisfiunk Erik Tibor nevet kapta. Az Erik ugye international a Tibort is minden gond nelkul kimondjak az emberek (egyebkent Tibor az apukaja utan lett).
Most tervezzuk a tesot.
Ha kisfiu akkor a David Simon nevet kapja (ez mind a ketto jo kulfoldon is , a Simon kiejtve mint szajmon meg jobban is tetszik mint magyarul kimondva).
A kislany nev meg nem biztos vagyis valoszinu Viktoria lesz csak a masodik nevbe nem egyeztunk bele. A parom Evelint vagy Szofiat akar. Mindketto jo kulfoldon de nekem az Evelin nem tetszik,Szofiabol meg egyre tobb van.
Utolso vagyok.
Az Annabella nalam is listan van az Izabellaval egyutt.
Tetszik meg a Flora (bar ezt nem hallottam meg itt kint).
Ezenkivul a Liliana,Olivia es Bitia vannak meg listan.
De jok meg az Emma,Lidia es Blanka nevek is.
Köszönöm a válaszokat :)
Igazából nekem is az Annabell(a) és az Izabell(a) tetszik legjobban, csak nem tudom hogy apa mennyire lesz meggyőzhető :))
Amúgy nekem a Noa nagyon lányos névnek hangzik, már csak a Nóra névből kiindulva :)
Nekem nagyon tetszik a Noa, mint lánynév, fiúban Noah (Noé)
L: Nola, Olivia, Natalia
F: Nathaniel, Rafael, Alexander, Dominic
Boldog babavárást!:)
Zoe, Mia, Mira, Molly, Hanna, Connor, Zac.
[link] Ez egy német oldal, de sok-sok országból vannak nevek itt.
A vezetéknév mindegy, mert itt az a második név úgy meg úgyse hangzik jól.
Pl egy magyar névvel : Annabella Szabó , de fordítva meg jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!