Keresztneveket keresek! Segítesz?
Angliában élünk és babát várunk.
Ilyenkor persze nem jut eszünkbe olyan név ami itt is és otthon is megállja a helyét.
Minél több ötletet várunk ;)
Eddig ami van: Patrik, Lisa, Elisa, Dominik, Annabell(a) , Alexa kb ennyi. Fiú és lány név is jöhet. ;)
Péter, Dávid, Tamás
Erzsébet, Kata, Viktória
Péter-Peter
Viktor-Victor
Pál-Paul
Vagy szúrjatok ki vele, és legyen Szabolcs.
Az Annabell nekem nagyon tetszik. :) Mármint ha nem ott élnétek, annyira nem jönne be, de így, angol környezetben tök jó, és magyarul is érthető. A Lisa is édes, nekem még a Noah a nagy kedvenc, de az itthon lehet, hogy nem állja meg a helyét majd. Én ha kint szülnék fiút, tuti ez lenne :))) Lora? Ez jut még eszembe, ami szép... Hát, nem tudom, hogy segítettem-e, mindenesetre gratulálok! :)
21 hetes kismami
Alex, Martin, Adam, Mark, Peter, Olivér, Erik,
Szandra, Julia, Bianka, Emma, Rebeka, Tamara, Barbara, Emilia, Vivien, Evelin, Krisztina, Viktoria,
Mi a szomszed szigeten elunk, nekunk is fontos volt, hogy itt is, otthon is ertelmes legyen a gyerek neve. A lanyomat Petranak neveztuk, ha lesz meg babank, akkor az Alex, Patrik, Lili es a Vivien kozul fogunk valasztani.
A kornyezetunkben elo itt szuletett magyar gyerekek kozott van Linda, Emma, Leo, Dominik, Flora, Patrik, Hanna.
Martin,és Rebeka
Nekem ezek nagyon tetszenek!
Bnőm kislánya Rebeka-Rea,fia Kay,nekem ezek a nevek is bejönnek! De a Rebeka nagyon tetszik! Meg szerintem a Martin is nagyon szép!
Szia!
Én a gyerekeimnek két keresztnévből az egyiket szeretném majd olyat adni, amit külföldön is használhat, néhány ötlet:
Olivér, Márton -Martin, Gábor -Gabe, Nátániel - Nathanael, Dániel -Daniel
Anna, Sára-Sarah, Bella, Krisztina- Cristina
Jó baba várást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!