Sorolnátok olyan lány és fiú keresztneveket aminek a jelentése, béke, békességet hozó?
Figyelt kérdés
Nem fontos ha nem magyar, szóval lehet héber, latin, germán.... eredetű. A babám második nevének keresem. Köszönöm.2010. szept. 10. 19:48
2/13 anonim válasza:
fernanda, frida, friderika, galina, irén, velmira, bagamér, ferdinánd, friderik, frigyes, iréneusz, kazimír, placid (békés), radomér, salamon (békés), szigfrid, vlagyimir
3/13 anonim válasza:
előző vok: innen szedtem. Shitf F gonbokat nyomva rákeresel a BÉKE szóra és kidobja az összeset..
4/13 anonim válasza:
Azt hiszem,hogy a Niké név azt jelenti.
5/13 anonim válasza:
19:56 vagyok A NIKÉ jelentése GYŐZELEM.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
Azt hiszem megvan a nyerő:
Bóra Bejke ha kicsilány lesz
Ha kisfiú: Mihály Frigyes, de a Szigfrid is tetszik csak kicsit fura.
Mit gondoltok?
2010. szept. 10. 20:06
7/13 A kérdező kommentje:
Ja a Szigfrid helyett a magyarosított Szeveréd esetleg még szóba jöhetne. Este megbeszélem apával. Melyik jobb szerintetek: Mihály Frigyes vagy Mihály Szeveréd?
2010. szept. 10. 20:09
8/13 anonim válasza:
nekem Mihály Szeveréd valahogy jobban bejön. a Frigyes név nem igazán tetszik.
minden jót :)
9/13 anonim válasza:
Szeveréd! A Frigyes borzalmas:)
10/13 anonim válasza:
19:56 vagyok. Szorítok, hogy kislány legyen :DDD , mert mindkét név tetszik, de a fiúnál se a Mihály, se a Frigyes. Ha mégis valami akkor inkább a Szeveréd.
De ne ez alapján dönts... Amelyik nektek tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!