Baj lehet abból ha néha néha megiszom egy 3az1bent? Mert kávét egyáltalán nem iszom már de ez néha jól esik.
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 14:21
1/7 anonim válasza:
Akár napi 2-t is megihatsz, nem lesz semmi bajod. Feltéve, ha nem az egekben van a vérnyomásod.
Én ha nem kávézhattam volna, meg is halok, úgy szeretem.
3/7 A kérdező kommentje:
én is előtte vagy 3 kávét is megittam ezért esik jól.de csak egyet szoktam inni.a vérnyomásom olyan 127/80 szokott lenni
2012. jan. 5. 14:25
4/7 anonim válasza:
Én azt ittam végig a terhességem alatt,mivel alacsony volt a vérnyomásom reggel szoktam 1-et inni.Nyugodtan ihatod nem lesz semmi bajotok.
5/7 anonim válasza:
Egy rendes kávét is megihatsz. Én is kávéznék, ha a gyomrom bírná :)
6/7 anonim válasza:
Szia,simán megihatod foleg hogy még jol is esik:)
7/7 anonim válasza:
minimális a koffein-tartalma, igyad nyugodtan, de figyelj oda, hogy más koffeinest ne vigyél tólzásba (zöld/fekete tea, étcsoki, kóla stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!