Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj lehet abból ha néha néha...

Baj lehet abból ha néha néha megiszom egy 3az1bent? Mert kávét egyáltalán nem iszom már de ez néha jól esik.

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Akár napi 2-t is megihatsz, nem lesz semmi bajod. Feltéve, ha nem az egekben van a vérnyomásod.

Én ha nem kávézhattam volna, meg is halok, úgy szeretem.

2012. jan. 5. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Ihatod persze!
2012. jan. 5. 14:25
 3/7 A kérdező kommentje:
én is előtte vagy 3 kávét is megittam ezért esik jól.de csak egyet szoktam inni.a vérnyomásom olyan 127/80 szokott lenni
2012. jan. 5. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azt ittam végig a terhességem alatt,mivel alacsony volt a vérnyomásom reggel szoktam 1-et inni.Nyugodtan ihatod nem lesz semmi bajotok.
2012. jan. 5. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy rendes kávét is megihatsz. Én is kávéznék, ha a gyomrom bírná :)
2012. jan. 5. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia,simán megihatod foleg hogy még jol is esik:)
2012. jan. 5. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:
minimális a koffein-tartalma, igyad nyugodtan, de figyelj oda, hogy más koffeinest ne vigyél tólzásba (zöld/fekete tea, étcsoki, kóla stb)
2012. jan. 5. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!