Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudom, hogy nem feltétlenül...

Tudom, hogy nem feltétlenül lehet, de szerintetek nagy baj ha kb 1-2 hetente 2dl coca-colát megiszom?

Figyelt kérdés

Szerettem eddig is,de a terhességem alatt nagyon kívántam/kívánom.Próbálok azért nem túlzásokba esni,igy csak akkor iszom,amikor már nagyon nagyon kívánom.

36 hetes kismama

2010. szept. 4. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Egesz nyugodtan. Nem lesz tole semmi bajotok. Nekem ez a masodik terhessegem, most is colazom, bar mertekkel. Nekem pl. a hanyingert csak az mulasztotta el.
2010. szept. 4. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Ennyitől nem lesz bajotok.Én is rettenetesen kivánom,egyszer volt egy ilyen időszakom a 4ik hónapban,akkor 1-2 héten keresztul szinte napi szinten ittam kólát,2-3 dcl-t.Aztán tudatosan muszaly volt magam leállitani,mert már függőségnek éreztem,pedig előtte nem voltam oda különösebben a kóláért.Utána meg most nyár végén jött egy ilyen időszak,de próbáltam csökkenteni,de még igy is többet ittam szerintem mint te.
2010. szept. 4. 12:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan ihatsz. En minden nap iszom egy poharral ebed utan, segit az emesztesben es a savam (relytejes modon) kevesebb tole. A lenyeg, hogy ne csak kolan elj.
2010. szept. 4. 12:42
 4/9 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam :)
2010. szept. 4. 12:44
 5/9 anonim ***** válasza:

én totális cola függő voltam a terhesség elött...

persze aztán nem ittam egy kortyot se mert amúgy is gyógyszer nélkül szétmart a sav...aztán már a tv-ben egy reklám után is nyáladztam utána...iszonyú!

nagyon nagyon hiányzik!

pár hete engedélyezték a gyomorsavcsökkentő bogyómat szedni mivel lassan kilukadt volna a gyomrom...szerinted meg bírtam állni hogy ne igyak? az egész aug.7.-ével kezdődött(az esküvőmön)és azóta sincs megállás mert maradt a buliról egy csomó üveggel...nem tudok ellenállni neki és már volt hogy sírtam a lelkifurdalástól...

mondanom se kell hogy a védőnőnek meg a dokinak nem is merem mondani....

eddig se törtem pálcát a szenvedélybetegek felett de ezután pláne megértem mindet...

tuti hogy van benne valami ami hozzászokást idéz elő!

2010. szept. 4. 13:16
 6/9 anonim ***** válasza:

ha nem este iszod akkor még belefér...a koffeintől te is és a baba is pörög ezért nem jó este...

a ctg elött szoktak inni a kismamák hogy dolgozzon a picúr :-)az orvosok javasolják olyankor meg a csokit...attól is jól beindulnak :-)

2010. szept. 4. 13:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne vidd túlzásba, de nyugodtan. Most tényleg a szervezet diktál. :)
2010. szept. 4. 17:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Én majdnem mindennap megittam ,mert annyira kívántam,semmi bajunk nem lett gyönyörü kislányom született.
2010. szept. 4. 19:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Végigolvastam a válaszokat és teljesen ledöbbentem.

Nemcsak a benne található koffeinről van szó, hanem a foszforsavról is, ami köztudottan bontja a csontokat, ha csak magamról lenne szó, akkor nem érdekelne, de hogy ezt a babám nem érdemelné az biztos.

Bevallom én napi 2 kávét ittam, egészen a pozitív tesztig, de csak addig! Iszonyatosan hiányzott, de kibírtam.

Ja, és nekem is állandó hányingerem van, mégsem eszek-iszok olyat amivel akármilyen módon is árthatnék a babámnak!

Saját véleményem volt, mindenki azt tesz magával amit akar.

14 hós kislány anyukája és 9 hetes km

2010. szept. 6. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!