Tudom, hogy nem feltétlenül lehet, de szerintetek nagy baj ha kb 1-2 hetente 2dl coca-colát megiszom?
Szerettem eddig is,de a terhességem alatt nagyon kívántam/kívánom.Próbálok azért nem túlzásokba esni,igy csak akkor iszom,amikor már nagyon nagyon kívánom.
36 hetes kismama
én totális cola függő voltam a terhesség elött...
persze aztán nem ittam egy kortyot se mert amúgy is gyógyszer nélkül szétmart a sav...aztán már a tv-ben egy reklám után is nyáladztam utána...iszonyú!
nagyon nagyon hiányzik!
pár hete engedélyezték a gyomorsavcsökkentő bogyómat szedni mivel lassan kilukadt volna a gyomrom...szerinted meg bírtam állni hogy ne igyak? az egész aug.7.-ével kezdődött(az esküvőmön)és azóta sincs megállás mert maradt a buliról egy csomó üveggel...nem tudok ellenállni neki és már volt hogy sírtam a lelkifurdalástól...
mondanom se kell hogy a védőnőnek meg a dokinak nem is merem mondani....
eddig se törtem pálcát a szenvedélybetegek felett de ezután pláne megértem mindet...
tuti hogy van benne valami ami hozzászokást idéz elő!
ha nem este iszod akkor még belefér...a koffeintől te is és a baba is pörög ezért nem jó este...
a ctg elött szoktak inni a kismamák hogy dolgozzon a picúr :-)az orvosok javasolják olyankor meg a csokit...attól is jól beindulnak :-)
Végigolvastam a válaszokat és teljesen ledöbbentem.
Nemcsak a benne található koffeinről van szó, hanem a foszforsavról is, ami köztudottan bontja a csontokat, ha csak magamról lenne szó, akkor nem érdekelne, de hogy ezt a babám nem érdemelné az biztos.
Bevallom én napi 2 kávét ittam, egészen a pozitív tesztig, de csak addig! Iszonyatosan hiányzott, de kibírtam.
Ja, és nekem is állandó hányingerem van, mégsem eszek-iszok olyat amivel akármilyen módon is árthatnék a babámnak!
Saját véleményem volt, mindenki azt tesz magával amit akar.
14 hós kislány anyukája és 9 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!