Szerintetek jogos a felháborodásom?
Megköszönni?:D IGAZAD VAN!
Ezt kellett volna mondani: Köszönöm szépen kedves mama!Ha azt hiszi, hogy a leendő gyermekemnek egy öregasszonyra van szüksége a saját anyja helyett akkor köszönöm szépen,kerüljük el egymást messzire! Majd talán a szottyadt csöcséből akarná szoptatni a gyereket....?:D:D:D
áááá!!! úgy látszik a 20as hozzászóló az a kedves anyós:D:D:D Biztosan indult a ,,kattanj rá nagyi" tanfolyamon:D:D:D Röhely!
Egyébként simán alakíthatod úgy, hogy ne kelljen találkoznotok se neked sem a gyereknek. He eleve meg se ismeri iagzán...
Én biztos nem fogom a saját gyerekemet pl elengedni majd a nagyanyjáékhoz aludni. Nem csak az anyóst gyűlölöm, de nem bírnám ki úgy hiányozna. Én vele is alszok sokszor! Kétlem, hogy nagy koráig tudna majd mellőzni maga mellől éjszaka. Annyira édes ahogy néha felriad és rámnéz kómásan és mosolyogva visszaalszik:) meg szorítja az ujjamat:)Néha én is csak ébren nézem ahogyan ő alszik. IMÁDOM!
Majd leszokunk róla ha ovis lesz:)
Unokatesómék is így voltak vele és fura is volt, hogy unokatesóm ha nagymamáméknál voltunk este sírva hívatta fel a szüleit, hogy vigyék haza. Minket meg simán lepasszoltak akár 1 hétre is:S Érte meg mindig értejöhettek...irigyeltük. így nagy fejjel pedig a szüleivel való viszonyt irigyelem a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!