Hogy vállaljam be így a kistestvért?
Figyelt kérdés
Előző terhességem egészség szempontjából probléma mentes volt. A szülés is gyorsan ment, 2 óra alatt meg lett a fiam. Egyedül a kórházban töltött napok voltak pokoliak. Rengeteget sírtam, pedig senki nem bántott. Haza akartam menni. Kis koromtól fogva nem tudok sehol sem megmaradni, csakis ahol biztonságban érzem magam. Vagy az otthonomban, vagy egy otthoni emberrel. Lehet, hogy butaságnak tűnik, de számomra ez az az ok, amiért nem nem vállalom be a tesót. Hogy küzdjem le? Igaz csak 3-4 nap de én rettegek a kórházban tartózkodástól. Azt mondták, majd idővel elmúlik. Már 16 hós a fiam és még mindig nem múlt el.2012. jan. 3. 13:31
11/11 anonim válasza:
Nagyon elgondolkodtató a kérdésed. Úgy gondolom, hogy a kórházban töltött néhány nap kellemetlensége el kell hogy törpüljön az azt követő életen át tartó boldogság mellett. Véleményem szerint egy igazán gyermekre váró édesanya fejében ilyen gondolat nem fordul meg. Én is javaslom, hogy beszélgess el erről egy szakemberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!