Csak en vagyok ilyen telhetetlen? Allandoan a kicsimre gondolok es minden heten mennek UH-ra csak hogy lassam.
Szerintem is abszolut normális!!! Engem is csak azt tart vissza szerencsére az UH-któl hogy nincs rá ennyi pénzünk hogy x hetente menjek csak a kötelezőkre plusz 1 db 4dre van lehetőségem, de azt próbálom kiélvezni mindig:))
És én is folyton rá gondolok pedig nekem már második babám:))
De pont ezért tudom milyen hamar eltünik a pocak és milyen gyorsan nő a kis palánta, aki már egy önálló ember aki mellett élhetünk, mi a szülei, de már sose lesz olyan "egybe" velem mint amikor a pocimban volt:)
Szóval tényleg ki kell élvezni:) És sokszor az én férjem is már nem is mond semmit néha mikor rámnéz, mert tudja hogy én állandó "kommunikációban" vagyok a legkisebbel:))
És néha mondja is kicsit féltékenyen, hogy na csak jöjjön már ki és akkor végre ő is ilyen jóban lehet vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!