Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak en vagyok ilyen telhetetl...

Csak en vagyok ilyen telhetetlen? Allandoan a kicsimre gondolok es minden heten mennek UH-ra csak hogy lassam.

Figyelt kérdés
neha mar a parom ís furan nez ram,nektek is minden gondolatotok a baba körül forog?
2009. máj. 21. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez természetes.. :-) Utólag visszagondolva, életem legszebb időszaka volt a várandósság!! Persze, most pedig a kisfiam!! Élvezd minden percét a "pocaknak"!!!
2009. máj. 21. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is abszolut normális!!! Engem is csak azt tart vissza szerencsére az UH-któl hogy nincs rá ennyi pénzünk hogy x hetente menjek csak a kötelezőkre plusz 1 db 4dre van lehetőségem, de azt próbálom kiélvezni mindig:))

És én is folyton rá gondolok pedig nekem már második babám:))

De pont ezért tudom milyen hamar eltünik a pocak és milyen gyorsan nő a kis palánta, aki már egy önálló ember aki mellett élhetünk, mi a szülei, de már sose lesz olyan "egybe" velem mint amikor a pocimban volt:)

Szóval tényleg ki kell élvezni:) És sokszor az én férjem is már nem is mond semmit néha mikor rámnéz, mert tudja hogy én állandó "kommunikációban" vagyok a legkisebbel:))

És néha mondja is kicsit féltékenyen, hogy na csak jöjjön már ki és akkor végre ő is ilyen jóban lehet vele:)

2009. máj. 22. 09:04
 3/5 anonim ***** válasza:
engem még az bosszant nagyon, hogy a 18. heti után csak a 30. héten van ujra. de már végre jövőhéten megyek..:)
2009. máj. 22. 12:46
 4/5 A kérdező kommentje:
nagyon valtozo milyen idöközönkent vizsgalnak a dokik,nekem 12-16-20-24 igy vannak a vizsgalatok.furi hogy neked 18 es 30 het közt nincs vizsgalatod.en nem birnam ki.
2009. máj. 23. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:
hm, hát, én sztk-ba járok, elég rossz itt az ellátás, futószalagos, most voltam a 28-30 hetin, még felvételt sem kaptam, azt sem látták mi lesz most megint várhatok a 36. hétig. olyan elkeserítő, de nem hiszem, hogy bármit tudok tenni, a terheskiskönyv szerinti előírásban ennyi uh szerepel..
2009. máj. 30. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!