Miért ilyen telhetetlen? Miért nem tud annak örülni, ami van?
Én a fenti példát így csinálnám:
Ha cukrot kér vacsi előtt, annyit mondanék, hogy nem kapsz. Sem vacsi után, sem előtt, és akkor örül a sajtos szendvicsnek.
(amúgy is cukor-ellenes vagyok)
Hát itt a gyerek a főnök és Ő nevel Téged,és nem fordítva.
Félsz a hisztitől,ezért mindent ráhagysz.Nem kéne.Mert később nagyon megbánod.
Szerintem ha van lehetőséged adj neki két választást, és akkor talán jól érzi magát, hogy valahol Ő dönthet.
Aztán időnként kihagyod a választást.
Úgy gondolom normális, de nagyon vigyázz, nehogy Ő legyen a főnök otthon, mert az nagy hiba lehet a jövőre nézve.
Ú jaj, én is voltam a cipődben... Hát nem lesz könnyű. Meg van kötve a kezed. Én kinyitottam a szám, és szóltam a szülőknek, hogy szarul vannak nevelve a gyerekeik. Nem örültek neki túlságosan, 4 hónap után haza is küldtek.
Egyébként a gyerkőc egy idő után rájön, hogy kinél mik a határok. Nálam is hamar megtanulták, hogy nem lehet mindent úgy, mint anyunál meg apunál.
Próbálj meg valahogy közeledni a gyerekhez, ha megkedvel, akkor már könnyebben fog szód fogadni, és jobb dolgod lesz vele.
Kitartás!
Előző vagyok: még az jutott eszembe, hogy lehet hogy rajtad vezeti le a dühét, hogy a szülei "lepasszolták" egy au-pairnek. Nem?
Az én vendégszüleim még akkor is rám bízták a gyereket, amikor ők ott voltak, csak nem akartak velük foglalkozni, a gyerekek meg ki voltak, hogy miért nem lehetnek anyuval/apuval, és eleinte emiatt is rám voltak mérgesek. :( Nehéz ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!