Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Még csak kóstoltatok a babámma...

Még csak kóstoltatok a babámmal ízeket leveket répát gyümit stb. , de ha már eszik rendesen honnan tudom hogy mennyi kell neki? . Mert szerintem elég telhetetlen most is többet enne de nem adok csak egy-két kanállal!

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 20:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezen én is problémáztam, de feleslegesen, mert hiába, hogy mohó, ha már nem kell neki elfordítja a fejét. Hidd el jelzi neked a babád, hogy mikor elég.
2009. júl. 5. 20:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Pontosan tudja miböl mennyi kell annyit adj neki amennyit kiván ugy is jelzi ha elég. Az a lényeg mindig egy ételt vezess be igy látod ha valamelyikre alergiás elsö alma evésünkböl két szem alma lett annyira izlet neki semmi baja nem lesz ne addodj
2009. júl. 6. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!