Hogy lehet valaki ilyen telhetetlen?
Komoylan mondom felfordul a gyomrom az ilyen emberektől. Az előbb is írta egy velem egyidős lány,hogy kapott nemrég egy Iphone-t az apjától és utána egy Notebookot és most akar egy Ipadet mindenáron. Most komoylan szerintetek ez normális? Elkényeztett kis ***:@
Jó persze kicsit irigy is vagyok rá,mert nekünk nem ilyen az anyagi helyzetünk,nem kaphatok minden hónapban új telefont vagy számítógépet,sőt ruhát se kapok mindennap.Nekem ilyen: [link] telefonom van már 3 éve,szeretnék új telefont,de most sehogy sem lehet megoldani. Így jártam,max ballagásra kaphatok,jövőre.Laptopot is szeretnék,de tudom,hogy elérhetetlen. Szerintetek ez a neveléstől is függ?(mármint,hogy ilyen követelödző)
Te kérdést írtál ki az én kérdésem miatt???
Ez már komolyan mondom,gáz...
Ennyire unatkozol,vagy mi?!
Persze hogy függ neveléstől. Ha úgy nő fel valaki, hogy ezeket a dolgokat könnyedén megkapja, akkor nyilván hajlamos lesz visszaélni vele.
De te azért ne irigykedj, a laptop bőven ráér egyetemkezdésig.
Amúgy te hol olvastad,hogy kaptam új iPhone-t?:O
Mert én telefont írtam,de mindegy...-.-
Kedves első válaszoló: olvastam a kérdésed, és inkább a te hozzáállásod a gáz.
Remélem anyukádnak van annyi esze (a leírásod alapján biztosan van), hogy nem enged a követelőzésednek.
Borzasztóan el vagy kényeztetve, javaslom, hogy dolgozz meg először valamiért, mert ha valami miatt rosszra fordul a sorotok, akkor iszonyatosan nagyot koppansz.
Én is megvehetnék bármit a gyerekemnek, de nem teszem, ha normális embert akarok belőle nevelni, akkor nem kap meg mindent, amit csak kiagyal, mert semmit nem fog igazán értékelni.
Ahogy te sem - kiváló vagy elrettentő példának: még meg se melegedett a netbook, és az I-pod, már mást akarsz, ahelyett, hogy értékelnéd, azt, amid van.
KÉrdező, egy kis irigység nem árt:)
Viszont gondolj arra, hogy azok z emberek, akiknek minden a s.egge alá lett téve, nagyon sokra ritkán viszik. (tisztelet a kivételnek) Azok viszont, akik mindenért megdolgoznak, mind a sikert, mind az elért eredményt jobban értékelik, messzebbre, magasabbra jutnak.
Ha valakinek az az életcélja, hogy elkápráztasson másokat azzal, hogy mi mindene van, amit a szülei vásároltak neki a saját pénzükből, az nem igazán értékes ember. Más tollával ékeskedni igen szánalmas. Úgyhogy fel a fejjel, kitartást, és sok sikert!
Nem kicsit vagy irigy hanem nagyon irigy vagy.
Miért fáj hogy ez a másik lány mennyi mindent kapott?
Egyszerüen ha szertnél valami új dolgot gyüjtsél rá.
Ha elmúltál már 16 menjél el dolgozni a nyáron, ha meg még nem akkor kérj szülinapra, karácsonyra, midenkitöl pénzt és gyüjtsd össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!