Ikreket szültem és nekem akkor most duplán jár minden, vagy semmi plusz juttatásokat nem kapok pl.6 évig itthon maradni, gyás, gyed duplán. Nem azért mert telhetetlen vagyok csak némi kedvezmény járhat nem?
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 17:49
2/4 anonim válasza:
Szia!Úgy tudom csak a csp és a gyes ami dupla!gyás és gyed jövedelem függő nem gyerekszámhoz kötött.Az otthon maradás asszem igaz(6 év).
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is ikreim vannak, csatlakozom az előző válaszolóhoz, valóban így van. Viszont az egyszeri anyasági támogatást, miután megszületett a pici azt is duplán kapod. A 6 év gyessel teljesen én sem vagyok tisztában, de több helyről is hallottam már, hogy valóban így van.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a 6 évről én is hallottam, de mindenki mást és mást mond.
2009. jan. 23. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!