Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rózsaszínes volt a wc-papir...

Rózsaszínes volt a wc-papir az imént mikor elmentem wc-re. Nyákdugót nem láttam. Szerintem nincs még itt az idö. De aggódom mi történhet. Mit csináljak? 37h Kismami

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:

pihenj és ha esetleg fokozodik,vagy vérzel kicsit is rögtön kórház!Nekem ezt mondta a dokim.

! hónapos kislány édesanyja

2009. máj. 21. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem is így kezdődőtt, és kb rá négy nap múlva megszültem.Most jól vagyunk.Ne aggódj,a 36 héttől, már nem koraszülött a gyermek.Nyugodj, meg, elképzelhető, hogy lassan távozik a nyákdugó, nem feltétlenül kell, hogy egyszerre jöjjön, lehet, hogy fokozatosan távozik.Pihenj, ameddig még lehet.Jó babázást.:-)
2009. máj. 21. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:

A nyákdugó a szülés megindulása előtt több héttel is távozhat. Valószínüleg annak a darabját láttad, de nyugi a nyákdugó valójában egy 2-3 cm-es nyákcsomó. Ez mindenképp annak a jele, hogy elkezdett tágulni a méhszáj, de ettől még nem biztos, hogy a szülés is beindul. Az első terhességemnél nekem is a 37. héten volt ilyen és egy héttel túlhordtam, akkor is indítani kellett.

Egy 7 és egy 3 éves kislány és egy 7 hónapos kisfiú anyukája

2009. máj. 21. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyugi, ha jön is a baba akkor is minden rendben lesz, hiszen a "koraszülés" időszakán túl vagy. És ha nyákdugó lett volna, az sem jelent feltétlen rögtön szülést.

Azért könnyű szülést és sok egészséget! :)

2009. máj. 21. 21:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igyekszem sokat pihenni de sajnos nem vagyunk még kész a manócskánk dolgaival.Vigyázzatok magatokra és a babátokra is.

2009. máj. 21. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!