Rózsaszínes volt a wc-papir az imént mikor elmentem wc-re. Nyákdugót nem láttam. Szerintem nincs még itt az idö. De aggódom mi történhet. Mit csináljak? 37h Kismami
pihenj és ha esetleg fokozodik,vagy vérzel kicsit is rögtön kórház!Nekem ezt mondta a dokim.
! hónapos kislány édesanyja
A nyákdugó a szülés megindulása előtt több héttel is távozhat. Valószínüleg annak a darabját láttad, de nyugi a nyákdugó valójában egy 2-3 cm-es nyákcsomó. Ez mindenképp annak a jele, hogy elkezdett tágulni a méhszáj, de ettől még nem biztos, hogy a szülés is beindul. Az első terhességemnél nekem is a 37. héten volt ilyen és egy héttel túlhordtam, akkor is indítani kellett.
Egy 7 és egy 3 éves kislány és egy 7 hónapos kisfiú anyukája
Nyugi, ha jön is a baba akkor is minden rendben lesz, hiszen a "koraszülés" időszakán túl vagy. És ha nyákdugó lett volna, az sem jelent feltétlen rögtön szülést.
Azért könnyű szülést és sok egészséget! :)
Köszönöm a válaszokat.
Igyekszem sokat pihenni de sajnos nem vagyunk még kész a manócskánk dolgaival.Vigyázzatok magatokra és a babátokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!