Rózsaszínes folyás 37+3 hetesen?
tágulásos vérzés, nyilik a méhszájad
ha erősebb és élénk piros lenne, akkor iszkiri be a kórházba
könnyű szülést
Első vagyok
Mi bajod van ma utolsó? Mindenhova ilyeneket irkálsz!Nem félsz, hogy kitiltanak? Kapcsold ki a géped és húzz a kocsmába hátha jól ellátják a bajodat!!
12:45-ös vagyok!
Az utolsónak aki nem érti miért írtam ki amit kiírtam: A lényeg az, hogy volt egy igazán bunkó,trágár hozzászólás amit megmondom őszintén jelentettem a moderátornak és nekik hála eltüntették a kiírást gyorsan!!!
12:45 + 20:20-as vagyok
Na akkor az már a nyákdugó!Remélem már összepakoltad a kórházi csomagodat! :D
Amikor nekem is jelentkezett a nyákdugó felhívtam a védőnőt és mondta, hogy akkor innentől bármikor megindulhat a szülés. Ennek kicsit örültem, kicsit nem. Örültem, mert végre a kezemben foghatom a kis pocaklakómat, nem örültem, mert hirtelen jött (36 hétre). A neten is utánaolvastam és az volt, hogy nyákdugó távozása után 3 héten belül baba!Szóval mivel pont vidéken voltam Dédiméknél (elvileg még volt 4 hetem hátra) mikor távozott a nyákdugó hétfőn délelőtt, gyorsan felutaztam a fővárosba még délelőtt nehogy nekem vidéken induljon kifelé a kicsi. Valamiért iszonyatosan rettegtem/rettegek a vidéki( nem Pesti) kórházaktól. Szóval hazafelé beugrottam a nőgyógyászomhoz aki megerősítette a dolgot, hogy bizony viszlát nyákdugó!Kedden éjjel 2-kor búcsút intettem a magzatvíznek is és kedden 12:00-kor felsírt az Én egészséges 2900g-os és 54 cm-es gyönyörű maszatos kisfiam!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!