Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnás-rózsaszínes folyás...

Barnás-rózsaszínes folyás esetén menjek most ügyeletre?

Figyelt kérdés
10 hetes elmúltam.
2010. júl. 30. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mennék azonnal.Sajnos én is így voltam,UH-n megnéztek,ott minden rendben volt,de sárgatestelégtelenségre gyanakodtak,és,hogy ne vetéljek el kaptam gyógyszert(Utrogestant).

Menj dokihoz!

1 éves kisfiú anyukája

2010. júl. 30. 22:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Én is szedek napi egy utrogestant. Csak most nagyon ideges lettem, sírtam is, szerintem attól lehetett, nem? Nem volt sok...
2010. júl. 30. 22:20
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Első vagyok.Nekem napi 4-et kellett szednem.

Nem kevés az 1 tabletta?Bár nem vagyok orvos.Van dokid?Ha igen próbálj vele beszélni.Ha nincs óvatosság,és megnyugvás kedvéért bemennék a kórházba.

Remélem minden rendben lesz! Szorítok! Írj légyszi majd,ha tudsz valamit.

2010. júl. 30. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Remélem, már bent vagytok. Én is napi 1x tettem fel Utrogestant az első babámnál, aztán 12 hetesen kezdtem vérezni, és akkor emelték fel az adagot. Már 16 hónapos a nagylányom, menj, hogy időben lásson orvos, és akkor reméljük, nem lesz baj!
2010. júl. 30. 22:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nallam is volt 9 hetesen rozsaszines/halvany barna folyas, 2 hetig tartott. Sajnos senki nem tudta megmondani mitol van. Pedig volt ultrahang, 2 naponta vervetel (mert azt hittek gond van a hormonszintel de ez is rendben volt), nem volt mehszajsebem, hematomam stb. Aztan ahogy jott ugy el is mult, azota mar 6 honapos a kisfiam. En nem szedtem semmit ra, mert nem talatak meg az okat. Szoval nem mindig jelent rosszat ne aggodj mert azzal tobbet artasz. Ennek ellenere en elmennek dokihoz, hiszen en is rohantam annak idejen. A biztos az, hogy megnezik minden rendben van-e.
2010. júl. 31. 08:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a gyógyszertől van.

Mindenképpen menj el mihamarabb orvoshoz, de, ha javasolhatom, most csak a hasi uh-t engedd, mást ne inkább.

2010. júl. 31. 12:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj orvoshoz, fogadott orvoshoz!nekem nincs sajnos gyermekem de már három elhalt terhességen túl vagyok és mindháromszor barnás folyással kezdödött a pokoljárás.persze ez is egyénenként változó, van aki vérzik és semmi gond a babával. viszon terhesség alatti vérzés nem természetes dolog..
2010. júl. 31. 15:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi a helyzet? Jártál orvosnál? Nincs gond, ugye?

(Aki megmondja az orvosnak, milyen vizsgálatot enged, és milyet nem, miért megy orvoshoz??)

2010. aug. 1. 23:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem, mert sajnos szabin volt, holnap megyek, de felhívtam, és azt mondta ne aggódjak, pihenjek, és ha másnap is lenne, akkor menjek be az ügyeletre, de valószínüleg az idegeskedés miatt volt.
2010. aug. 2. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!