Onnan ismerem fel a nyákdugót, hogy kicsit véres?
Figyelt kérdés
Mindenképpen véresnek kell lennie mikor eltávozik, vagy lehet fehér, esetleg áttetsző is?
37+6 hkm
2011. jún. 20. 17:57
2/8 anonim válasza:
változó
lehet fehéres is kocsonyás is nyálkás is
váladékozva vagy áttetszően
kinek milyen
de elképzelhető hogy véres is lehet
ha jól emlékszem nekem is volt benne
úgyhogy ne aggódj.
3/8 anonim válasza:
Nekem nem volt véres. Teljesen átlátszó volt, olyan, mint amikor színtelen zselét főzöl megszilárdul és villával összetöröd. Én is csodálkoztam akkor, hogy színtelen, de ez is normális!
5/8 anonim válasza:
az állaga kb ilyen, darabokban is távozhat.
Nekem kicsit világosabb volt és rózsaszínes, picit véres.
De mindenkinek más.
6/8 anonim válasza:
Nekem véres is volt,meg rózsaszínes,meg átlátszó is,de mindenkinél más!
7/8 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem volt véres, de egyértelmű volt, hogy az. Előtte végig bőséges fehéres folyásom volt a terhességem alatt, ez meg olyan volt egy az egyben, mint a tojásfehérje (kb. egy fél tojásé a mennyiség), csak talán nem volt annyira áttetsző, hanem kicsit "opálos".
8/8 anonim válasza:
Nekem pont olyan gusztustalan volt, mint a linkben. Mint egy meztelencsiga. 1 nap alatt 3 db-ban távozott, nem egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!