Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés és hogy néz ki...

Milyen érzés és hogy néz ki ha valaki "elhagyja" a nyákdugót? És mikor következik be?

Figyelt kérdés
24 hetes kismama
2011. máj. 26. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Én nem éreztem semmit.

jellemzően a terhesség végén következik be de az "elhagyás" ideje még nem enged következtetni arra hogy mikor fog szülni. van aki rá pár órára van aki napokon belül és olyan is akad aki csak rá több hétre.

2011. máj. 27. 07:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem pisilés közben jött ki,és még aznap végig jött,azt hisze rá 1 hétre szültem.
2011. máj. 27. 08:03
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem tobb mint egy hettel a szules elott tavozott a nyakdugom, tisztasagi betetemen kocsonyas feheres-pirosas darabka. Van aki eszre sem veszi vagy csak szules elott tavozik.
2011. máj. 27. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Én már háromszor szültem, de még sose "futottam össze" a nyákdugómmal! Pedig mindháromszor sima szülésem volt, kétszer túlhordással.
2011. máj. 27. 08:42
 5/7 anonim ***** válasza:
a 42ik hétbe szültem elsö babámat és szülés elött 1napal jött ki nekem fájásom volt elötte.most 36hetes vagyok.
2011. máj. 27. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Én pisilis közben "hagytam el", semmi különös érzés nem volt...a 37. héten voltam, utána alig aludtam, minden percben azt vártam, hogy mikor jönnek a fájások..na azokra még 3 hetet vártam :))))
2011. máj. 27. 16:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. máj. 27. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!