Mi következik ezután?
6 hetes kismami vagyok, ma este megyek orvoshoz.
Kérdésem az lenne h ott mire számítsak? mi jön a pozitív teszt után??? Ma teszteltem jo erős pozitívat, de persze nem kellett volna, hisz éreztem:) Még egy kérdésem lenne: a páromnál lakom, a bejelentett lakcimem nem itt van, akkor hogy választok védőnőt? vagy ez mi alapján működik???köszönöm válaszotokat!
Ha gondoljátok, jelentkezz be a párodhoz, és akkor az ott illetékes védőnőt kell felkeresned.
Az orvos megvizsgál, UH-gal megnéz, és kiad egy igazolást a terhességről. Ezzel a papírral kell menned a választott védőnőhöz, ő küld majd tovább vérvételre, súlyt, vérnyomást mér stb.
második vagyok
és nekem a nőgyógyász asszisztens mondta el hova telefonáljak védőnő ügyben, ott pedig megkérdezték hol lakom és aszerint kaptam védőnőt.
Szia a bejelentés nem feltétlen szükséges!
Nekem a bejelentett lakcímem onnan ahol most lakok az 250km-re van!
Az orvosodnak kell szólni hogy adjon neked telefon számot hogy tudjál jelentkezni a védőnőnél!
Igen, ahol laksz, ahhoz a körzetes védőnőhöz kell menned.
Én is így voltam, volt egy állandó és egy tartózkodási címem. Amikor megszültem, akkor jött a fekete leves, a kisfiamat az állandó lakcímemre jegyezték be, mert hivatalosan így kell. A párom futkosott átjelenteni előbb engem, majd a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!