Mi következik ezután?
Kisfiam 4 hónapos, már 1 hónapja eszi a bébiételeket!
Evett: sárgarépa, sütőtök, paradicsomos krumpli, alma ,barack, alma-málna. Hogyan tovább, mivel kóstoltassam?
én még 4 hónapos ezeket váltogatnám, de nem vezetnék be túl sok újat, rá ér még vele
szerintem egy hónap múlva jöhetnek a főzelékek, utána a húsos főzelékek
Atyaég...
Nem leszólás, csak az én elmaradásom...?(?)
Biztosan tápszeres a babád, nekik szoktak ilyen korán már ilyen ételeket adni.(bár nem értem, a tápszeres babáknál miért nem várják meg szintén a 6 hónapot)
A fiam anyatejes, 5 hónapos, de 6.hóig nem adok semmit (anno kislányomnál sem adtam). De sok kérdésben / válaszban olvasom, hogy 4, 4,5 hónapos a baba, és már szinte brassóit eszik(túlzással). Manapság már ez a trend? (ezt kérdezem)
Nem tudom...
Amit leírtál, anno a kislányom 3 hónapig ette.(nem szerette az ételeket)
Úgy emlékszem, ezután jön a csirkehús. Nade ilyen korán???
Fura....
Köszönöm a válaszokat, és főleg azt, hogy nem bunkó stílusban válaszoltatok!:-)))
Azért kezdtük ilyen korán, mert nem ette a tápszert, így a doki engedélyével megkezdtük a hozzátáplálást. Azt mondta jobb, mint a tehén tej!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!