K. B. most kezdtem a 6. hetem és sötétbarna folyásom van. Mitől van ez? Valami baj van?
Köszi:)
Nektek is minden jót!
Szia! Hétfő nagyon soká van, menj orvoshoz még ma, akár az ügyeletre is! A barna folyás (sőt a piros) rossz előjel a terhesség első heteiben, utalhat hormonproblémára, hematómára, bevérzésre, ez mind vetélésveszélyes állapot! Az esetek többségben nincs baj, de ezt orvosnak kell kimondania, nem fórumozó segítőkész kismamáknak. Ha olvasgatsz ezen a fórumon számos olyan esettel találkozol, ahol a gyors gyógyszeres kezelés mentette meg a terhességet, pl az enyém is így volt, pedig csak néhány csepp halványbarna váladék volt!
12+5 hetes
Baj van, igen!!! Menj dokihoz mihamarabb! Minden perc számít.
Nekem ezzel sajnos rossz tapasztalatom van. A 6. héten barnázni kezdtem, nekem is néha piros volt, de egész kevés. Na, innentől kezdve már nem fejlődött a babám, hiába vártunk, hiába kaptam hormonpótlást... :(
Látod, nagyon kétesélyes, ahogy olvasod a válaszokat. Épp ezért rögtön menj dokihoz! Én 2szer jártam ambullancián a 10 hét alatt, egyszer este 10-kor, egyszer meg éjfélkor... Ez sem akadály. De te ne várj estig!!!!
Minél előbb doki, nehogy ezen múljon a baba élete!
Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!