Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen bevált pratktikák...

Milyen bevált pratktikák vannak UH előtt? Mit egyek, igyak, hogy jobban mozogjon, a nemét szeretnénk megtudni!

Figyelt kérdés
Holnap reggel megyünk UH-ra és kíváncsi vagyok, vannak-e olyan praktikák, melyek beváltak annak érdekében, hogy a kis pocaklakó jobban mozogjon tőle! Szeretnénk megtudni a nemét, bár gondolom a magánorvos így is jobban meglesegeti, mint egy sztk-s rendelés keretében szokták! Köszönöm!
2011. dec. 30. 11:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. dec. 30. 14:52
 12/19 anonim ***** válasza:

szia!nekem az első lányomnál fejre is állhattam,akkor is tojt ránk,sosem mocorgott,bármit ettem,a 21-22.hét környékén mutatta meg csak,hogy mi van a lába közt.a 4d-s képek,meg videó meg csak kidobott pénz volt.most ismét babás vagyok,a csoki-kóla kombináció nálunk is bejött,de szinte minden kaja után fél órával ugrál.ismét csaj:)

tehát nálunk nem kaja-,hanem gyerekfüggő a dolog.3 napja voltunk 4d-n,szuper képek lettek,tiszt apja:)

jó egészséget!!

2011. dec. 30. 17:11
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm és én is a legjobbakat kívánom! Alig várom a reggel 8-at!
2011. dec. 30. 17:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Na,sikerült az Uh? Megtudtátok a nemét?
2011. dec. 31. 10:32
 15/19 A kérdező kommentje:
Az UH sikerült ficánkolt nagyon, meg is dicsérte a doki, hogy rengeteget mocorog, de sajnos nem! Az orvos nem tudott 100%-os eredményt mondani, így nem tippelgetett! Majd a következőn, egy hónap múlva! Sajnos! Pedig úgy reménykedtem!
2011. dec. 31. 12:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Szia!tegnapelőtti 12. vagyok.hányadik hétben vgy egyébként??
2012. jan. 1. 17:53
 17/19 A kérdező kommentje:
13 hetes múltam! Csak az első gyermek a családban, az első unoka, az első dédunoka, így mindenki ezzel a kérdéssel zaklat!
2012. jan. 2. 13:35
 18/19 anonim ***** válasza:
14/17es vagyok. 13-14 hetesen még elég pici a Magzat,azért nem akart szerintem mondani semmit a doki. Majd 20 hét után érdemes elmenni 4d-re és ott már többet tudnak mondani. Addig pedig marad az édes várakozás:)
2012. jan. 2. 16:47
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen a doki is mondta, hogy 16 hetesen biztosabbat mond, a mostani semminél!
2012. jan. 2. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!