Bevált valami terhességi rosszullétre?
Figyelt kérdés
Második babám, és 10-ik hétben vagyok, most már igen erös a rosszullét. Annyira hogy reggeltöl estig fáj a gyomrom, szinte alig tudok enni.
Lányomnál is ez volt, de ott legalább kisit talán többet tudtam munka után pihenni.
Ha nem fájna egésznap a gyomrom nem is érezném rosszul magamat.
Amit észre vettem hogy egy banán után kb félóráig nem fáj a gyomrom, de azt nem ehetek félóránként, mástól pedig rettenetesen, és ha nem eszek attól is.
2011. dec. 6. 20:50
1/3 anonim válasza:
Nem tudom mennyit segít, de nekem a reggeli hányinger megszűnt amint nem éhgyomorra vettem be a terhességi vitamint.
2/3 anonim válasza:
Nekem kb. a 16. hétig tartott a gyomorfájásom! Mindig tejet ittam ha éreztem, hogy kezd fájni!
3/3 anonim válasza:
Nekem 9 hetesen elmúlt,ha nem vettem be a vitamint semmi bajom nem volt.Igy csökkentettük.13héttől már másikat szedek!Néha egy egy pohár cola csodákat művelt nállam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!