Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen bevált pratktikák...

Milyen bevált pratktikák vannak UH előtt? Mit egyek, igyak, hogy jobban mozogjon, a nemét szeretnénk megtudni!

Figyelt kérdés
Holnap reggel megyünk UH-ra és kíváncsi vagyok, vannak-e olyan praktikák, melyek beváltak annak érdekében, hogy a kis pocaklakó jobban mozogjon tőle! Szeretnénk megtudni a nemét, bár gondolom a magánorvos így is jobban meglesegeti, mint egy sztk-s rendelés keretében szokták! Köszönöm!
2011. dec. 30. 11:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
30-35 perccel előtte egyél szénhidrát tartalmú ételt, pl. csokit, kekszet.
2011. dec. 30. 11:08
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Boldog Új Évet Kívánok!
2011. dec. 30. 11:11
 3/19 anonim ***** válasza:
Nálam a csoki+kóla kombó jött be. :)
2011. dec. 30. 11:13
 4/19 anonim ***** válasza:
Nálam a világon semmi se jött be :-DDDD csokiztattak, sétáltattak kóláztam előtte ebédeltem, végül másfél órán át böködtük a hasam ezek mellett, és nagy nehezen megmutatta magát.
2011. dec. 30. 11:16
 5/19 anonim ***** válasza:

Nekünk is a soook csoki jött be :) Édesszájú a baba, ugrált, miután megettem egy pár milka szívet! :))) De nekem az csak úgy vált be, ha kb 10 perccel az uh előtt ettem, bár ez emberfüggő is valószínűleg! Egyél folyamatosan csokit! :D

Gratulálok, és szép napot Neked!

20 hetes kismami

2011. dec. 30. 11:17
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, és Boldog Új Évet Kívánok!
2011. dec. 30. 11:29
 7/19 anonim ***** válasza:
Nekem a hidegfront vált be. Amikor melegfront alatt mentünk, végigaludta az UH-t :)
2011. dec. 30. 11:57
 8/19 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Reggelre milyen front várható? 8-ra kell mennem! :)
2011. dec. 30. 12:01
 9/19 anonim ***** válasza:
Velem cappuccinot itattak s használt :)
2011. dec. 30. 12:06
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nézd meg este az időjárásjelentést :) most hidegfront van, mert igen virgonc a gyerek bennem :) igaz, én párszáz kilométerrel keletre vagyok tőletek.
2011. dec. 30. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!