Kb 6hetes vagyok. A doki UH-n szabályos petezsákot látott. Ebből még lehet Baba?
Figyelt kérdés
Nincs vérzés se erős görcs.2011. dec. 30. 09:36
1/5 anonim válasza:
Persze,hogy lehet. Minden terhesség így kezdődik! :)
Először petezsák,majd szikhólyag,aztán embrio....
Lehet picit korán mentél és gondolom visszarendelt 1 hét múlva??!!
Gratulálok!
2/5 anonim válasza:
Nálunk is így volt. Lombikos voltam és mikor vissza mentünk az első kontrollra azt hiszem 6 hét ahogy neked is ezt mondta a doki. 2 vagy 3 hét múlva kellett vissza menni akkor már volt szív hang. Nálatok is így lesz.
3/5 anonim válasza:
Nekem 6 hetesen még semmi nem látszott, rá egy hétre volt petezsák, mint kiderült 10 nappal később estem teherbe mint középidő, ezért hiába voltam az utolsó mensim szerint 6 hetes, valójában még közel sem. Lehet te is később fogantál mint középidő, azért van csak petezsák egyelőre. Nálam amúgy minden rendben volt ezután már, most 2 hónapos és alszik a szomszéd szobában. :)
4/5 anonim válasza:
Hogyne lehetne! :))
Gratulálok, minden jót Nektek!
21 hkm
5/5 anonim válasza:
6 hetes uh-n ugyanez,szívhang nuku.8.,agy 9.héten voltam megint,akkor már volt szívhang.mindkettőnél.a nagyobbik 21 hónapos,a kisebbik 2 hónap múlva növi ki az "albérletét":)
jó egészséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!