6 hetesen 6mm-es szabályos petezsákot látott a doki, ez jó?
Benne nem látott még szikhólyagot, de ugye még lehet, hogy kialakul?
Sajna terhes tüneteim nincsenek, és nagyon ideges is vagyok.
Azt mondta, még ebből bármi lehet...
Szia!Nekem a babám volt 5mm ennyi idősen.Petezsákot már nem mértek.
Lehet,hogy fiatalabb a terhességed.
Szia! Nekem 5-6 héten már látszott a petezsák és benne a szikhólyag. Tünetem nekem is csak annyi van, hogy fáj a cicim meg néha a pocim.
Remélem babás vagy te is! :)
És ne idegeskedj!
17+4 hetes vagyok. Eddig összesen 3szor voltam rosszul, egyéb tünet semmi. Mindenki szervezete másképp reagál a hormonváltozásokra.
6 hetesen voltam először ultrahangon, de még nekem is csak egy 11mm-es petezsákot láttak. Benne semmit. 2 hét múlva már szépen vert a szivecskéje a drágának!
Minden rendben lesz, nyugi!
szia!
6mm-es petezsák csak rejt valamit :) magzati szívhang leghamarabb úgy a 7-8.. hét táján hallható! Csak azt nem tudom , hogyha petezsákot látott, szíkhólyagot is kellene. Ha nincs benne szikhólyag mitől fejlődött 6mm-esre? Szerintem van ott valami....
1 kismami
Nekem is ez volt.
Most vagyok 21 hetes.
Biztosan minden rendben lesz!Addig is ne idegeskedj,mert árthat.
Szorítok!
Kedves utolsó válaszoló!
És te mennyi idővel a pozi teszt után mentél először.
Mert nekem a 10-ei lett először halvány poz, és onnan erősödött. 18 és 20-án már erős volt és hamar kijött a 2 csík.Az uh, meg tegnap azaz 21-én volt.DE grat Neked és köszi mindenkinek a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!