6 hetesen csak egy 17 mm-es szabályos petezsákot látott az orvos. Ez nagy baj?
Ó, köszi!
Már kezdtem megijedni mert embriót nem látott benne...
ilyenkor még teljesen normális, hogy nem látott benn embriót..egy hét és benne lesz és hamarosan szíve is pulzálni fog!!nyugi!!
és gratula!
Utolsónak:
Mivel pontosan nem tudni mikor fogant a baba, ezért az utolsó menstruációtól számolják a terhességet.
Ezért akár 2 hét eltérés is lehet. Ezalatt nagyon sokat nő a baba.
Szia én kedden (20-án) voltam én is 6hetes voltam akkor nekem csak 10mm-es petezsákom volt, de azt mondják h ez is nagy 6hetes korban általában csak 5-6mm, de ugye ott van az a plusz-minusz 2hét....:)!
Gratulálok, ne izgulj! Neked mikor kell visszamenned?
Nekem aug. 3-án:), pont akkor leszek 22:):):)!!!
5+5 hetesen mentem először, 8*7 mm-es petezsákom volt. Semmit nem volt benne még csak sejthető sem. :-( Nem is éltem bele magam.
8 hetesen nagyon nézte a monitort a doki, nem szólt egy darabig, már kezdtem kiakadni, mikor megkérdezte hogy van e már gyerek. Mondta van egy 14 hós lányom. Azt mondta hogy akkor adjak hozzá még kettőt mostantól: 16 és 18 mm-esek voltak az ikrek.
33 hetet töltjük holnap :-)
de szép történet az utolsó!! még a könnyem is kicsordult..:-))
Gratulálok! és könnyű szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!