Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetesen 6mm-es szabályos...

6 hetesen 6mm-es szabályos petezsákot látott a doki, ez jó?

Figyelt kérdés

Benne nem látott még szikhólyagot, de ugye még lehet, hogy kialakul?

Sajna terhes tüneteim nincsenek, és nagyon ideges is vagyok.

Azt mondta, még ebből bármi lehet...

2009. ápr. 21. 14:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szia,

Bocsi,de csak most láttam a kérdésedet...:-D

Kb.15 napos lehettem amikor azt mondta a doki,hogy á szerinte csak 8 napos lehet.(Nálam is elsőre halvány csík volt,pár nappal később aztán 2 mp.alatt lett 2 csík.)Még nagyon korai a tényleges terhességet megállapítani.(csak petezsákot látott,mint neked) Még várjunk egy kicsit és 2 hét múlva kellett visszamennem.Akkor már azt mondta,hogy lehet,hogy 5 hetes.?!(Pedig pontos menses idővel mentem hozzá.)Megbízok benne,mert az első babám is nála született.Nagyon tapasztalt.(70 éves főorvos)Azt gondolom,hogy mindenkinek lehetnek eltérések és nem mindenkinek fejlődik ugyan olyan ütemben...Remélem neked is szerencséd lesz.Szorítok neked és írj,hogy mi volt!!!

ui:Valaki írta,hogy az már jó,hogy szabályos petezsákot állapítottak meg.Szerintem ez is egy pozitívum.Nekem is ez volt a papíron.

2009. ápr. 23. 08:44
 12/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Ma megcsináltam az utolsó tesztemet, és rohadt erős lett, egyből!

Tehát szerintem ez is jót jelent!

Bízom a kisbabóban, és reménykedek!

2009. ápr. 23. 10:41
 13/20 anonim ***** válasza:

Akkor biztosan ugyan úgy jársz majd,mint én!!+++++Ez nagyon jó hír!!!!++++Nekem is ez volt!Minden rendben lesz!!!!!

Próbálj meg pihenni,de ha nem tudsz,mert dolgozol akkor is figyelj oda,hogy ne emelj stb.....Nagyon szurkolok!!!!!!!

Írj amint van valami!!!

:-D

2009. ápr. 23. 12:53
 14/20 anonim ***** válasza:
:) szia gratu a babuhoz nekem 6+-1 hetes papíron de én tudom h későbbi.. Nekem 18mm es szabélyos petezsák benne még semmi. Én is parázok kicsit de ne aggódjunk sztem majd jó lesz ez hidd el:) Nekem erős tüneteim vannak.. Émelygek,feszülök.. Reméljük 2hét múlva mindeketten már nyugodtabbak leszünk.. Írj majd ha lesz vmi:)
2009. ápr. 23. 15:27
 15/20 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok!

Sajna én csak május 11-én megyek uh-ra, de TUTI írok, mi volt.

Az emelgetés mellőzése nem megoldható, van egy majd 2 éves lányom...

Annyi a tünetem, hogy kicsit szédelgek és aludnék egyfolytában. Amúgy én kértem utrogestant és kaptam is.

És már sokkal nyugodtabb vagyok, remélem ti is!

2009. ápr. 23. 17:56
 16/20 anonim ***** válasza:

Mindenképpen írj!!!

Gondolok rád...Egyébként én bárhol képes lettem volna elaludni..:-D

Puszi

2009. ápr. 23. 20:12
 17/20 A kérdező kommentje:
Ha még elolvassátok, hétfőn voltam uh-on és 14 mmes a pici, 7+3 hetes vagyok, uh szerint, amúgy meg 9 lennék, de szerintem 8 vagyok:-)))
2009. máj. 13. 19:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia,

Örülök,hogy írtál.Gondoltam rád,mert írtad,hogy 11.-én mész uh.-ra.

Mondtam,hogy ugyan úgy jársz,mint én??Én is bárhol képes lettem volna szunyókálni. Most már remélem megnyugodtál és vigyázol magatokra!!!

Idő közben én meg 23 hetes lettem és azt mondták,hogy kislány.Úgyhogy Nő uralomra fel!!:-D

A halvány csíkokból lesznek a legédibb babucik.:-D

Gondtalan babavárást és jó egészséget Nektek!

Puszi Saci

2009. máj. 14. 15:27
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, megpróbálok vigyázni magunkra!

Gratula a kiscsajszihoz, nekem már van egy, nyáron lesz 2 éves, és már most cserfeskedik...

2009. máj. 14. 20:10
 20/20 anonim ***** válasza:

Akkor nálatok is nőuralom van....egyenlőre,mert még nem tudni,hogy kisfiad lesz-e vagy nem..:-D

Nekem decemberben lesz 9 éves a lánykám...Gondolhatod,hogy örültünk a kis tesónak..:-D

Bár nem mindig próbálkoztunk..

Gratulálok a kislányodhoz.Majd írd meg,hogy kisfiú,vagy kislány.

Puszi Saci

2009. máj. 14. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!